“Dansul – limbaj al sufletului”, a reunit elevii Invatamant
  • admin
  • 0 comentarii
  • 97 Vizualizări

“Dansul – limbaj al sufletului”, a reunit elevii

Festivalul de dans “Dansul – limbaj al sufletului” este una dintre activităţile de debut a Zilelor Colegiului Naţional “Unirea” din Târgu-Mureş. Evenimentul a unit elevi de diferite vârste, cu diferite preferinţe în ceea ce priveşte ritmul, cu costumaţii la fel de diverse, împărtăşind însă, o pasiune comună: dansul.

“Dedicat dansului, în formele sale multiple”

Festivalul de dans este una dintre activităţile devenite tradiţie în cadrul Colegiului Naţional “Unirea”. Activitatea s-a desfăşurat în Sala de sport, fiind organizată sub coordonarea prof. dr. Bako Aliz. Festivalul a inclus atât dansuri tradiţionale româneşti, maghiare, cât şi dansuri de societate sau dans contemporan. “De multe ori, mai mult decât puterea cuvântului, limbajul trupului poate să transmită diverse semnificaţii. Este manifestare dedicată dansului, în formele sale multiple”, a declarat Aurora Stănescu, director adjunct, urând bun venit tuturor celor prezenţi cât şi invitaţilor.

“Este meritul copiilor!”

La festival participă elevii colegiului din clasele V – XII, care de obicei, dansează din pasiune, mulţi dintre ei fiind fiind membri în diferite ansambluri sau la cluburi sportive, fac dans de societate sau dans modern. De asemenea, au existat şi invitaţi care au încântat publicul în aceeaşi manieră. Festivalul a cuprins dansuri diverse, pe secţiuni: tradiţional, modern şi de societate. “De fiecare dată când organizăm o activitate, ei sunt extrem de săritori şi doritori să participe la astfel de activităţi. Copiii de la “Unirea” sunt extraordinari: lucrează singuri, se organizează singuri, vin cu iniţiative şi cu idei noi. Dacă “Unirea” e acolo unde este, este meritul copiilor”, a declarat Cristiana Chira, director al Colegiului Naţional “Unirea”.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE