Home / Monden / Ilinca Vandici are un corp care…

Ilinca Vandici are un corp care…

Ilinca Vandici, care a început alături de Adrian Artene un nou sezon al emisiunii “CanCan TV” de la postul Acasă, spune într-un interviu acordat ProTV Magazin că este mulţumită de felul în care arată, precizând că Dumnezeu a înzestrat-o cu un corp ce nu necesită retuşuri mari.

“Am făcut ordine în viaţă”

Ilinca Vandici spune că 2012 a fost pentru ea un an bun. “Anul schimbărilor, anul în care toată munca pe care am depus-o în ultimii 8 ani, şi-a găsit parcă aprecierea şi susţinerea necesară. Am învăţat multe lecţii de viaţă, am acumulat experienţa pe toate planurile, m-am maturizat, am devenit un om mai bun. Am făcut «ordine» în viaţa, am stabilit priorităţile, am renunţat la tot ce nu îmi e benefic şi am reuşit să văd câte ceva bun în fiecare lucru care mi se întâmplă”, spune Ilinca Vandici.

“Dumnezeu are planuri frumoase cu mine

Despre aşteptările sale din 2013, Ilinca Vandici spune: “Cred că cele două planuri se îmbină perfect, în ceea ce mă priveşte sunt implicată cât se poate de personal în tot ceea ce reprezintă cariera mea. Am stat mult de vorbă cu Dumnezeu şi mi-a «şoptit» că are multe planuri frumoase pentru mine anul acesta. Drept urmare, Îl las să mă surprindă…”.

 Speculaţii de presă

Întrebată dacă s-a împăcat cu Ciprian Marica, Ilinca Vandici spune: “Acestea sunt doar speculaţii de presă, într-adevăr s-a întâmplat să fim la un moment dat în acelaşi loc, însă atât… Trecutul este o parte dragă a vieţii mele, îl păstrez în suflet pentru tot ce mi-a oferit, şi bune şi rele, însă trăiesc mereu în prezent şi privesc cu bucurie spre viitor!”.

 Bărbatul trebuie să şti exact…

De asemenea, ea a spus că nu există un mod anume în care îi place să fie cucerită de un bărbat. “Vreau să cred că bărbatul trebuie să ştie exact ce să spună, cum să spună, ce să facă şi ce să nu facă, pentru a mă cuceri… Cred că florile sunt mereu bine venite şi niciodată date uitării, bunul simţ şi respectul faţă de femeie, gesturile mici, atât de rar întâlnite, politeţea, ar fi câteva elemente care m-ar putea cuceri…”, explică vedeta.

“Umilinţa este de asemenea o chestiune extremă”

Totodată, Ilinca Vandici spune că nu ştie ce nu ar accepta niciodată din dragoste. “Nu ştiu… Nu mi se pare corect să emit anumite afirmaţii fără a şti ce mi-a pregătit viaţa, este crud.. Sunt de părere că din dragoste, putem accepta multe, însă cred că cel mai grav ar fi să ne pierdem personalitatea, să uităm cine suntem, să ne lăsăm încătuşaţi de valul euforiei şi să ne pierdem stima de sine. Umilinţa este de asemenea o chestiune extremă”, spune vedeta.

” … Nu sunt exagerată în nici o privinţă”

Întrebată cum este ea într-o relaţie, Ilinca Vandici spune: “Sunt cât e necesar de geloasă, cât e legal de posesivă şi cât e permis de romantică. Nu aş putea să vă dezvălui cu exactitate, e normal că doar anumite persoane au descoperit sau vor descoperi aceste trăsături… Nu sunt exagerată în nici o privinţă!”

Prima dragoste nu se uită!

Ea îşi aminteşte şi de prima ei dragoste. “Sigur că da… În clasa a doua, de băiatul cu ochelari din prima bancă. Dragostea neîmpărtăşită, pentru că nu i-am mărturisit niciodată asta, l-am plăcut în taină, a durat aproximativ cinci, şase ani, până în clasa a şaptea”, a spus Ilinca Vandici.

Qmagazine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

ACUM! Incendiu la o casă din Band

Astăzi, 1 iulie, în jurul orei 10.30, a izbucnit un incendiu într-o casă de locuit …