Conducătorii BC Mureş, mulţumiţi după seria de foc BC Mures
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 83 Vizualizări

Conducătorii BC Mureş, mulţumiţi după seria de foc

După partida pierdută de BC Mureş în etapa trecută la Mediaş, scor 63-76, conducerea echipei mureşene şi-a manifestat mulţumirea pentru rezultatele obţinute de echipa mureşeană în primele trei etape.

La fel ca şi în tur, „tigri” au câştigat două din partidele disputate cu primele trei clasate în ediţia trecută. „Eram pregătiţi să luăm taurul de coarne şi îi felicit pe băieţi pentru felul în care s-au dăruit, pentru atitudine. Am obţinut din nou două victorii importante, lucru care se datorează şi faptului că n-am făcut pauză de sărbători, pentru a putea ţine sus ştacheta. Am fost învinşi la Mediaş, unde am întâlnit o echipă cu apărare extrem de agresivă, care a beneficiat şi de un arbitraj permisiv. Nu acesta a fost motivul, am avut şi noi momente de ezitare. Trebuie să fim totuşi realişti, vedem ce face Mediaşul în cupele europene”, a declarat managerul general Bruno Roschnafski. Tehnicianul Srecko Sekulovic este la rândul să mulţumit de rezultatele din aceste etape dificile. „Au fost trei meciuri foarte grele, cu cele mai puternice echipe, cu primele trei clasate în campionatul trecut. Nu pot să fiu decât mulţumit de rezultate şi cred că suntem pe drumul cel bun. Chiar dacă în jocul de la Mediaş ar fi lucruri care se pot reproşa, inclusiv arbitrilor, care nu ne-au acordat faulturi clare, am greşit şi noi şi vom căuta să remediem ce n-am făcut bine”, a completat antrenorul mureşenilor.

Încredere şi prudenţă

Dacă în tur cele trei partide care urmează însemnau tot atâtea victorii, venite după alte două şi urmate de cea de acasă cu SCMU Craiova, acum seria începe după o înfrângere. Deşi mai „accesibile”, următoarele adversare vor fi tratate cu maximă seriozitate. „Pentru etapele viitoare, trebuie să ne concentră să contracarăm jocul adversarelor. Îl cunoaştem, dar nu vrem să-l practicăm. Vom încerca în continuare să jucăm baschet de calitate şi să ne facem jocul nostru ordonat”, a mai spus managerul general. Încrederea şi prudenţa sunt termenii care caracterizează poziţia antrenorului înaintea următoarelor etape. „Urmează trei meciuri cu adversare care par mai uşoare, dar trebuie să luăm în serios, fiecare echipă are în lot jucători valoroşi. Niciun meci nu este uşor, dar echipa noastră o consider mai puternică şi dacă vom trata cu mare seriozitate fiecare joc, n-ar trebui să avem probleme pentru a obţine victoria”, este de părere Sekulovic. După aceste trei etape, urmează două deplasări foarte grele, la SCMU Craiova şi CSM Bucureşti.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE