GALERIE FOTO: Idei de la „Nunta noastră” pentru o nuntă perfectă Monden
  • Arina Moldovan
  • 0 comentarii
  • 318 Vizualizări

GALERIE FOTO: Idei de la „Nunta noastră” pentru o nuntă perfectă

Rochii de mireasă cu dantelă, costume de mire cu guler încrustat cu pietre, detaşabil, torturi cu muffins-uri, aranjamente pentru masa mirilor şi a nuntaşilor cu penaj şi materiale cu culori reci, verde, mov sau maro sunt noile tendinţe în materie de nunţi pentru anul 2013.

A şasea ediţie a expoziţiei „Nunta noastră”, a debutat astăzi în foaierul Teatrului Naţional, un număr de 30 de expozanţi care activează în industria nunţilor pun la dispoziţia mirilor din acest an cele mai inedite idei pentru o nuntă perfectă şi oferte pe măsură. „Firmele sunt exclusiv din judeţul Mureş. Expoziţia „Nunta noastră” aşa a fost gândită de la început, exclusiv să se adreseze societăţilor comerciale din judeţul Mureş, să le încurajeze activitatea, iar cei care au nevoie de oferta lor să le regăsească în acelaşi spaţiu”, a declarat Cristina Manoilă, organizator Nunta noastră.

Tendinţe 2013

Pentru miresele din acest an designerii recomandă rochiile de mireasă cu dantelă, accesorizate cu brâuri, prevăzute cu cristale sau diamante, culoarea predominantă fiind albul natural, albul perlă.
„Vedeta sezonului este în continuare dantela, emană eleganţă, feminitate, flexibilitate, este un material care se adaptează la orice corp. Bineînţeles că pe lângă dantelă mai apare şi lucrul de mână, rochiile haute couture lucrate manual, accesorizate cu brâuri, prevăzute cu cristale, diamanate, ce ne permitem. Un accent mare este pus pe accesoriile de păr, voalurile lungi, cele tip trenă, pentru că rochiile sunt în general pe corp şi se acceptă un voal lung, spectaculos, care vine în completarea rochiei”, a explicat Maria Vintilă, general manager Salonul Maria.

Idei noi pentru costumul de mire

Pentru miri sunt recomnadate costumele din stofă, lucioase, cu brâu, cu guler încrustat cu pietre, detaşabil, guler de catifea. „Pentru miri anul acesta este culoarea neagră, costumele lucioase se poartă foarte frumos şi pantoful de piele întoarsă. De asemenea se poarta lavaliera sau broşa şi nelipsitul papion. Depinde de fiecare cum preferă şi în funcţie şi de fizionomie. Se mai poate purta şi culoarea crem şi maro, costumele cu gulere care au aplicate pietre sau diferite modele din mătase”, recomandă Gigi Stoica, administrator magazinul Elegant din Târgu Mureş.

Mov, verde şi maro, culori predominante

Cât priveşte decoraţiunile pentru sală, masa mirilor şi a nuntaşilor, specialiştii din industria nunţilor recomandă pentr acest an culorile mov, verde, alb cu negru, maro cu imprimeuri pentru îmbrăcămintea meselor şi a scaunelor. Se menţine, în continuare, tradiţia sculturilor în fructe, fântâna arteziană de ciocolată, însă s-au introdus elemente noi pentru tortul de mireasă şi prăjituri. „Am început să facem muffins-urile la torturi, pentru că foarte multă lume vrea să aibă un tort de mireasă şi pentru fiecare nuntaş să aibă acelaşi tort. Şi am început cu muffins-urile care le facem la bucată.
Un obicei care a intrat de la jumătatea anului trecut până acuma, gama de prăjituri de casă”, a precizat Angela Blaga, administrator La Angela.
Tinerii sunt aşteptaţi cu surprize pe parcursul a trei zile la Nunta noastră, în cursul zilei de sâmbătă, de la ora 16.30 fiind programat un mini show unde vor fi prezentate rochii de mireasă, costume de mire, coafuri, buchete de mireasă şi pantofi.
Expoziţia este deschisă până duminică la ora 17.00.

Foto: BRISTENA

[zizigallery id=478]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE