Premianţii concursului “Simon Petru”, felicitaţi Invatamant
  • admin
  • 0 comentarii
  • 507 Vizualizări

Premianţii concursului “Simon Petru”, felicitaţi

Colegiul Naţional “Unirea” din Târgu-Mureş a găzduit, în data de 24 ianuarie 2013, festivitatea de premiere a participanţilor la cea de-a XIII-a edţie a Concursului Judeţean de Matematică “Simon Petru”. Competiţia este iniţiată de Colegiul Naţional “Unirea” de 13 ani, este coordonată şi organizată de Colegiu, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş.

133 de participanţi

În primul an, concursul “Simon Petru” a fost organizat la nivelul şcolii, apoi, la nivelul municipiului şi, ulterior, la nivel judeţean. “Obişnuim să avem participanţi din afara municipiului Târgu-Mureş şi chiar de la sate. În acest an, au existat 133 de participanţi. Putem spune că elevii care se pregătesc pentru olimpiade, se pregătesc şi pentru alte concursuri, aşa cum este “Simon Petru”, a declarat Eniko Hacser, profesor de matematică la Colegiul Naţional “Unirea”.

Felicitări elevilor şi cadrelor didactice…

Premierea elevilor a avut loc în Amfiteatrul Colegiului “Unirea”, unde cei mai buni dintre participanţi au fost felicitaţi, aplaudaţi şi încurajaţi. “Am considerat că trebuie să îi felicit pe toţi elevii care au participat şi, în special, pe cei care au fost premiaţi dar şi pe profesorii lor. Le-am transmis să continue anul la fel de bine sau chiar mai bine şi îi aşteptăm şi în anul următor la acest concurs”, a declarat Cristiana Chira, director al Colegiului Naţional “Unirea”. Elevii au primit aceleaşi încurajări din partea întregii catedre de matematică din cadrul unităţii. “Vă felicit şi vă aştept să participaţi la faza locală a Olimpiadei. În acest sens, vă reamintesc faptul că, faza naţională a Olimpiadei, clasele V-VI, se va desfăşura la noi în judeţ, la Sighişoara”, a declarat Vasile Gînţa, inspector şcolar de matematică-informatică.

Locurile I…

Clasa a V-a, Vicenţiu Cojocaru, de la Colegiul Naţional “Unirea”, premiul I, cu 28 de puncte. La clasele a VI-a, premiul I a fost obţinut de doi elevi, Marius Măcean, de la Gimnaziul Dacia şi de Flavius Vlasiu, de la Colegiul Naţional Unirea, cu 27 de puncte. Premiul I la clasele a VII-a a fost obţinut de Ionuţ Mailat, elev în clasa a VII-a la Gimnaziul de Stat “Tudor Vladimirescu”, obţinând 20 de puncte. Mădălina Seceleanu, elevă în clasa a VIII-a la Gimnaziul “Europa”, s-a clasat pe locul I, cu 14 puncte.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE