Raluca Sabău, cele mai multe voturi din partea publicului la Grachtenfestival Concours Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 261 Vizualizări

Raluca Sabău, cele mai multe voturi din partea publicului la Grachtenfestival Concours

Grachtenfestival Concours şi-a desfăşurat duminică, 27 ianuarie prima etapă, printre participanţi fiind şi reghineanca Raluca Sabău.  Concursul  se desfăşoară anual şi reuneşte  studenţi de la toate cele şapte  conservatoare din Olanda.  În urma unei audiţii interne care are loc în fiecare dintre conservatoare au fost  aleşi unul, sau maxim doi studenţi, sau ansambluri camerale care să participe la concurs. Prima etapa a concursului a fost găzduită de Conservatorul dinAmsterdam. În urma primei etape sunt aleşi 5 participanţi pentru a merge mai departe în finală, care va avea loc pe 24 februarie, în sala mică a Concertgebouw din Amsterdam.

Pe lângă premiul acordat de juriu, concursul mai beneficiază şi de un premiu al publicului, care se acorda pe bază de vot. Fiecare dintre participanţi a avut parte de o scurtă sesiune de înregistrări şi un interviu la televiziunea Brava.nl. Filmuleţele au putut fi vizionate  pe canalul youtube al televiziunii, pe pagina Facebook a Grachtenfestival şi la televizor. În urma acestora, publicul a acordat  voturi trimiţând numele candidatului prin email la concours@bravanl.nl.

Cele mai multe voturi pentru Raluca

Spre bucuria mureşenilor, cele mai multe voturi le-a întrunit Raluca Sabău, care a câştigat astfel premiul publicului şi s-a calificat pentru finala Grachtenfestival Concours de pe 24 februarie.

„Le mulţumesc tuturor! Aceste ultime patru zile au fost complet nebune, cu mai mult de 1.000 de vizualizări pe YouTube … wow! Este copleşitor. Mă simt câştigătoare şi premiul meu este că am atât de mulţi oameni extraordinari în jurul meu. Da, într-o lună voi cânta  în sala mică a Concertgebouw dinAmsterdam. Sunt în finala “, a precizat  Raluca Sabău.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE