Home / Business / Cis Gaz, mentenanţă de 4,4 milioane lei pentru Romgaz

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Cis Gaz, mentenanţă de 4,4 milioane lei pentru Romgaz

Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz SA, sucursala Târgu-Mureș, a atribuit companiei CIS Gaz SA din Sântana de Mureş o licitație pentru asigurarea serviciilor de mentenanță, VTP și RTA necesare stațiilor de uscare gaze cu trietileng. Conform portalului licitatiapublica.ro, la licitație au participat două oferte, iar valoarea contractului câștigător este de 4.429.084 lei, fără TVA. Potrivit site-ului listafirme.ro, CIS Gaz SA din Sântana de Mureş se ocupă cu lucrări de construcţii a proiectelor utilitare pentru fluide şi are cinci asociaţi: Horaţiu Sebastian Călugăr, Gheorghe Călugăr, Ovidiu Sofronea, Cristina Călugăr şi Ioan Călugăr care deţine şi funcţia de administrator. În 2011, firma a avut 41 de angajaţi şi a înregistrat următorii indicatori de performanţă: cifră de afaceri de 51,58 milioane lei şi profit de 2,01 milioane lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

140 de ani de la înființarea BNR, un secol de existență a agenției BNR din Târgu Mureș

Ideea creării unei bănci naţionale în România a fost formulată încă din 1861 de Ion …