Dan Diaconescu emite din nou, pe Internet Social
  • Erika Marginean
  • 0 comentarii
  • 88 Vizualizări

Dan Diaconescu emite din nou, pe Internet

OTV, a cărei licenţă audiovizuală a fost retrasă pe 22 ianuarie de Consiliul Naţional al audiovizualului (CNA), a început să emită online pe site-ul oficial al postului.

La mai puţin de o săptămână de când i-a fost retrasă licenţa audiovizuală, Dan Diaconescu a intrat din nou în direct cu publicul său, de această data pe Internet, pe site-ul www.otv.com.ro.

Patronul OTV a susţinut că CNA a încălcat toate regulile prin luarea deciziei de suspendare a licenţei televiziunii, având în vedere că firma Ocram televiziune SRL – care deţinea licenţa – nu-şi putea plăti amenzile aplicate de Consiliu, fiind în insolvenţă din data de 28 martie 2012.

Dealtfel, Dan Diaconescu controlează şi postul DDTV, unde este de aşteptat să- şi mute emisiunea „Dan Diaconescu direct”, după încetarea emisiei OTV.

În lista „must carry” din 2013, care a fost aprobată marţi de CNA şi care va intra în vigoare la 1 februarie, DDTV nu se mai regăseşte, nemaifiind un post pe care cabliştii sunt obligaţi să îl retransmită. Lista „must carry” pe 2013 a fost aprobata joi de CNA înainte ca membrii Consiliului să discute şi să decidă retragerea licenţei OTV.

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE