Inna va cânta la Festivalul Olimpic, la Braşov Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 104 Vizualizări

Inna va cânta la Festivalul Olimpic, la Braşov

Primarul Braşovului, George Scripcaru, a anunţat că Festivalul Olimpic al Tineretului European (FOTE) se va desfăşura la Braşov, în perioada 17 – 22 februarie, pe Arena Liceului Sportiv. În deschiderea festivalului va cânta Inna. „Mai sunt câteva detalii de pus la punct. Deocamdată, nu ştim cine va cânta imnul naţional şi ce sportivi vor purta drapelul României”, a precizat Scripcaru. „Am fi vrut să fie Horia Tecău cel care va purta torţa, dar este plecat în America şi nu poate să vină”, a spus Scripcaru. Torţa va ajunge la Braşov pe data de 10 februarie în jurul orei 18.10 şi până în ziua deschiderii evenimentului va rămâne în incinta Casei Căsătoriilor. Pe 17 februarie, torţa va traversa centrul oraşului urmând să aibă trei opriri la Casa Armatei, Biserica Neagră şi Poarta Şchei. Conform primarului, de difuzarea ceremoniei de deschidere a FOTE se va ocupa TVR, iar recepţia oficială a evenimentului va avea loc în seara de 17 februarie la Casa Armatei.

Consiliul Local a alocat în şedinţa de vineri 450.000 de lei, respectiv contribuţia municipiului în calitate de oraş gazdă la organizarea şi desfăşurarea FOTE. Banii vor fi folosiţi pentru organizarea ceremoniilor de deschidere şi încheiere a festivalului, dar şi pentru cazarea oficialităţilor care vor participa la acestea.

Scripcaru a mai precizat că pe toată durata festivalului vor fi puse la dispoziţia elevilor şi studenţilor curse gratuite către bazele sportive unde se desfăşoară competiţiile din cadrul FOTE. „Vom stabili locaţia de unde vor pleca aceste curse şi ce trasee vor urma, astfel încât să putem asigura participarea tuturor celor care vor să ajungă la competiţii, dar nu au posibilităţi”, a precizat primarul Braşovului.

Sursa Bzb

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE