Home / Invatamant / Lecţii video gratuite, elevilor din România

Lecţii video gratuite, elevilor din România

Distribuie

Noua versiune a portalului de educaţie inmures.ro  oferă elevilor din întreaga ţară lecţii gratuite de Matematică, Limba Română şi Biologie în format video. Potrivit unui comunicat de presă al companiei REEA, pe site-ul http://www.educatie.inmures.ro/ elevii vor găsi lecţii video de Matematică pentru clasele a II-a şi a III-a, iar din luna aprilie lecţii complete de Matematică, Limba Română şi Biologie pentru clasele I – IV. Lecţiile video au fost concepute de cinci profesori din judeţul Mureş, iar echipa formată din 10 specialişti au lucrat la proiect patru ani. “După mai bine de 4 ani de muncă, portalul a ajuns să conţină acum mii de materiale didactice pentru preşcolari şi şcolari.  Portalul vine, în primul rând, în sprijinul elevilor claselor I-IV. Cu ajutorul lecţiilor video, procesul de învăţare este mult mai simplu, lecţiile astfel prezentate fiind accesibile şi uşor accesabile. Nu în ultimul rând, părinţii vor fi şi ei beneficiari ai acestor lecţii, ei putându-i ajuta mult mai uşor pe cei mici în sistematizarea materiei. Maniera originală aleasă pentru implementarea cunoştinţelor va îmbunătăţi semnificativ şi relaţia profesor – elev – părinte”, precizează comunicatul de presă.

 Sursa Money.ro


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Pactul pentru Tineri ajunge la Târgu Mureș

Distribuie Confederația Națională pentru Antreprenoriat Feminin (CONAF) organizează joi, 28 martie 2024, la Liceul Teoretic …

0 comentarii

  1. Felicitari! Mai sunt cateva site-uri, gratuite sau cu bani, dar cel mai tare imi pare lectiademate.ro Insa e doar pentru gimnaziu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.