Universul bio cu efect terapeutic adus de “Soare & Sare” la Reghin Eveniment
  • admin
  • 0 comentarii
  • 295 Vizualizări

Universul bio cu efect terapeutic adus de “Soare & Sare” la Reghin

Sfârşitul lunii ianuarie aduce o veste bună pentru reghineni, şi nu numai, cu ocazia deschiderii locaţiei „Soare & Sare”, situată pe strada Libertăţii nr. 2 , lângă florăria Flamingo. Locaţia va cuprinde atât un magazin din departamentul de specialitate Sonnentor, o salină şi produse din sare, de la EJA Salt Production, o Ceainărie & Cafenea, exclusiv cu  produse Ecologice, şi un magazine de produse Ecologice.

Soare & Sare  este reprezentanţa firmelor Sonnentor,  producător, procesator şi comerciant de produse Ecologice, BIO, certificate provenite din Agricultură Ecologică controlată, şi EJA Salt Production, constructor de saline, producţie de lămpi de sare, săpunuri de sare şi alte produse procesate din sare. Deschiderea oficială a locaţiei „Soare & Sare” din Reghin va avea loc marţi, 29 ianuarei, ora 16.

“Avem plăcerea să vă prezentăm un nou Departament de Specialitate Sonnentor, de data asta chiar în oraşul sediului nostru, Reghin, în cadrul magazinului “Soare & Sare”. Pe lângă produsele noastre consacrate pe piaţa din România, veţi putea găsi şi alte produse din portofoliul general, cum ar fi siropuri, cosmetice, miere, supe, musli, etc… toate sub brandul nostru Sonnentor. Tot în acest magazin reprezentanţă veţi putea servi un ceai sau o cafea Sonnentor într-o ambianţă placută,  relaxantă şi liniştită. ”Soare & Sare  vine ca o alternativă la agitaţia şi fumul din baruri, cu o ceainărie şi cafenea unde se servesc doar produse BIO, Ecologice,  dar şi ca un remediu, prevenţie, pentru cei cu probleme medicale, de respiraţie sau circulaţia periferică, prin salina care va fi găzduită de noul magazin “Soare & Sare”. La noi găsiţi produse Sonnentor, ceaiuri, condimente, cafea, dulciuri, cosmetice, snackuri, cadouri şi daruri ideale, ecologice, BIO şi vom oferi o gamă de produse bio la cerinţa clienţilor, fiind o filială a magazinului BioBazar din Târgu Mureş.Salina este o reprezentanţă a EJA Salt Production, firmă care se ocupă de construirea de saline şi de prelucrarea sării, oferind diferite produse: lămpi de sare, săpunuri de sare. Începând de marţi, 29 ianuarie, îi invităm pe toţi în Cartierul Libertăţii la o oază de sănătate adusă de “Sare & Soare”, a precizat  Weinraub Thomas, manager general Sonnentor România.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE