Home / Monden / Lansare de album Moon Museum în sufrageria J’ai Bistrot

Lansare de album Moon Museum în sufrageria J’ai Bistrot

Distribuie

Sufrageria J’ai Bistrot deschide seria concertelor din 2014 cu lansarea albumului MoonMuseum, vineri, 10 ianuarie, ora 21. Moon Museum este un proiect iniţiat de Eugen Nuţescu (Oigăn), chitară şi voce în trupa KUMM. “Albumul „Moon Museum” conţine 13 piese care reflectă drumul parcurs de mine în perioada iarnă/primavară 2012 şi în mare parte se referă la bunele şi relele relaţiilor dintre oameni, în special dintre femei şi bărbaţi. E e un album de hoinăreala deşi majoritatea pieselor s-au născut în diferite apartamente din Bucureşti, câteva laSofia şi la Viena. Moon Museum s-a născut alături de Ana-Maria Crişan şi Mihai Grama care au contribuit cu vocile lor la culoarea albumului. Mihai Grama chiar şi la propriu, ca artist grafic al CD-ului”, spune Oigăn.

Oaspeţi de seamă

La concertul de lansare din sufrageria  J’ai Bistrot vor urca pe scena alaturi de cei 3 Moon Museum: Andrei Robin Proca (Robin & The Backstabbers) la chitară, Dan Georgescu (Byron) la bas şi John Ciurea (Kumm) la tobe.  Albumul este în totalitate produs, mixat şi masterizat de catre Uţu Paşcu. “Am ales numele „Moon Museum” care vine de la o plăcuţă de ceramică de aproximativ 3 centimetri, conţinând desenele a 6 artişti pop din anii 60 printre care Andi Warhol, Robert Rauschenberg şi Claes Oldenburg, depus pe lună de catre Apollo 12”, afirmă Oigăn. Discurile half-handmade care se vor găsi la faţa locului au apărut la casa de discuri Fiver House cu mulţumiri celor de la Mobila Dalin.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Sighișoara medievală: de vorbă cu vizitatorii

DistribuieSighișoara Medievală din acest an a avut parte de mii de vizitatori care i-au călcat …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.