ANI nu se lasă: Vasile Gliga, trimis în judecată Politic
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 134 Vizualizări

ANI nu se lasă: Vasile Gliga, trimis în judecată

Deputatul social – democrat Vasile Gliga a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, pentru conflict de interese, fiind acuzat că şi-a angajat soţia la biroul său parlamentar, în perioada ianuarie 2009 – martie 2011.

Potrivit unui comunicat de presă remis de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, “Procurori ai Secţiei de urmărire penală şi criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului Gliga Vasile Ghiorghe, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conflict de interese”.

Potrivit procurorilor, Vasile Gliga, în calitate de deputat, a propus angajarea şi a avizat contractul individual de muncă prin care soţia sa a fost angajată, în perioada ianuarie 2009 – martie 2011, în cadrul biroului său parlamentar, fiind remunerată din bugetul Camerei Deputaţilor.

În cursul zilei de miercuri, 8 ianuarie, deputatul Vasile Gliga nu a putut fi contactat pentru a-şi exprima punctul de vedere vis a vis de demersul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Dosarul va fi judecat de instanţa supremă.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE