Jurnal de astre (1) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 73 Vizualizări

Jurnal de astre (1)

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

*Berbec
Pot avea loc schimbări benefice în relațiile dumneavoastră sentimentale. Sunteți comunicativ și aveți ocazia să vă împrieteniți cu o persoană deosebită. Nu este exclus ca această relație să ducă la o căsătorie. Spre seară, s-ar putea să aveți o mică problemă de sănătate. Nu este cazul să vă faceți griji: trece până dimineață.

*Taur

Dimineață vă veți simți obosit, chiar epuizat. Este recomandabil să evitați deciziile importante, mai ales în afaceri, și activitățile ce necesită un efort deosebit. Limitați-vă la activități de rutină! Spre seară, s-ar putea să mergeți în vizită la o persoană foarte dragă, unde vă recapătați buna dispoziție.

*Gemeni
Dimineață veți încasa o sumă considerabilă, de pe urma unei afaceri. Deși se poate spune că acum aveți bani, vă sfătuim să nu faceți investiții și nici călătorii lungi. Ar fi bine să vă petreceți timpul liber împreună cu persoana iubită. Încercați să-i faceți o surpriză plăcută!

*Rac
Deși sunteți foarte aglomerat, aveți suficientă energie pentru a face față tuturor problemelor. Aveți ambiția să mergeți până la capăt, indiferent de obstacole. Situația financiară nu vă satisface, dar nici nu reprezintă o problemă gravă. Discutați mai mult cu partenerul de viață!

*Leu

Aveți posibilitatea să luați o decizie importantă în privința relațiilor sentimentale, care vă poate schimba viața. Cineva apropiat vă oferă un cadou de care vă bucurați foarte mult. Prietenii vă invită să mergeți la o petrecere.

*Fecioară

Doriți mult să faceți o schimbare sau să începeți ceva nou. Traversați o perioadă dificilă, cu multe probleme de rezolvat. Nu stați prea bine cu banii, dar vă sfătuim să nu vă faceți griji. Evitați speculațiile financiare! Cu următoarele șase zodii ne întâlnim peste câteva minute aici la Jurnal de astre!

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE