Jurnal de astre (2) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 84 Vizualizări

Jurnal de astre (2)

Balanţă
O rudă mai în vârstă reușește să vă tempereze dorința de a obține venituri riscante. Vă sfătuim să nu vă sacrificați tot timpul liber pentru interese materiale. Nu merită să vă neglijați prietenii! Ar trebui să acordați mai multă importanță studiului și relațiilor sentimentale.

*Scorpion

Este posibil să începeți o nouă etapă în viața socială și pe plan sentimental. Sunt favorizate întâlnirile cu persoane mai tinere, comunicarea cu persoana iubită și călătoriile. Aveți o dorință intensă de schimbare. Acum este momentul să demarați o nouă afacere. Vă recomandăm să fiți atent la cheltuieli.

*Săgetător
Nu este o zi favorabilă investițiilor. Vă sfătuim să evitați speculațiile. Nu căutați să obțineți sume necuvenite, pentru că riscați să aveți necazuri!

 

După-amiază, este posibil să aveți musafiri. Relațiile sentimentale vă ofera mari satisfacții.

*Capricorn

Vă aflați într-o perioadă favorabilă contactelor sociale și relațiilor sentimentale, dar și pe plan social. După-amiază, survin schimbări de program din cauza invitației la o petrecere. Vă sfătuim să nu neglijați odihna.

*Vărsător

Dimineață veți fi decis să rezolvați o problemă de familie, pe care ați tot amânat-o. Sunteți nevoit să faceți câteva drumuri și cheltuieli destul de mari. Aveți sentimentul că nu vă mai ajunge timpul, dar reusiți să terminați tot ce v-ați propus. Vă recomandăm să aveți grijă de bani. Există pericolul să îi pierdeți.

 *Peşti
Sunteți hotărât să începeți ceva nou. Este o zi favorabilă activităților intelectuale și aveți ocazia să vă afirmați în societate. S-ar putea să vă remarce o persoană de sex opus. Vă recomandăm să dați dovadă de prudență. D și d acestea au fost previziunile astrale pentru ziua de vineri, 10 ianuarie, sunt V F vă mulțumesc pentru atenție, o zi frumoasă vă doresc! La revedere!

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE