Jurnal de astre (2) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 62 Vizualizări

Jurnal de astre (2)

Balanţă
Nu este momentul sa va ambitionati sa rezolvati singur problemele casei, pentru ca s-ar putea sa nu aveti succes. Acceptati ajutorul familiei! Spre seara, o femeie mai in varsta va ajuta sa aplanati un conflict cu cineva apropiat.

*Scorpion

Dimineață veți fi nemultumit si nervos pentru ca nu reusiti sa plecati intr-o excursie. Incercati sa va stapaniti! Cei din jur nu sunt obligati sa va suporte iesirile. Va sfatuim sa acordati mai multa atentie partenerului de viata. Impreuna, puteti sa gasiti o solutie la problemele financiare care va framanta.

*Săgetător
Sunteti măcinat de sentimente contradictorii, dar o femeie mai in varsta din familie va ajuta sa vi le clarificati. Va sfatuim sa va pastrati optimismul, pentru ca relatiile cu persoana iubita vor reveni la normal. Spre seara, primiti o veste in legatura cu o mostenire, care va schimba programul.

*Capricorn

Aveti tendinta sa exagerati in privinta sentimentelor si a afacerilor. Va sfatuim sa fiti mai moderat, pentru ca riscati sa va dezamagiti prietenii. Sa nu va asteptati la prea multe satisfactii, daca va urmariti numai interesele personale! Va sfatuim sa va menajati sanatatea. Nu faceti eforturi exagerate!

*Vărsător

S-ar putea sa aveti o zi proasta pe plan sentimental. Aveti, insa, o mare capacitate de comunicare si puteti sa depasiti toate neintelegerile cu persoana iubita. Va recomandam sa nu exagerati in privinta problemelor casnice. Fiti atent la ce spuneti, ca sa nu declansati un scandal!

 *Peşti
Dimineață este posibil sa suferiti o dezamagire pe plan sentimental, motiv pentru care veți fi indispus. Va sfatuim sa vorbiti deschis, ca sa evitati neintelegerile. Daca nu va temperati orgoliul, riscati sa va indepartati prietenii. D și d acestea au fost previziunile astrale pentru ziua de sâmbătă 11 ianuarie, sunt V F vă mulțumesc pentru atenție, vă doresc să aveți o zi frumoasă! La revedere!

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE