Forin Urcan, alături de profesori Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 88 Vizualizări

Forin Urcan, alături de profesori

Deputatul PDL Florin Urcan a afirmat vineri, 10 ianuarie, cu ocazia lecturării declaraţiei politice cu tema „USL a uitat, din nou, de profesori”, că unele măsuri fiscale adoptate de Guvern la finalul anului 2013 au ca efect întârzierea cu minim zece zile a plăţii salariilor cadrelor didactice care trebuiau achitate începând cu data de 5 ianuarie 2014.

Deputatul democrat-liberal a afirmat că „finanţiştii lui Ponta au elaborat un ordin ministerial prin care birocratizează excesiv şi bulversează întreg sistemul de contabilitate şi plăţi la nivelul unităţilor şcolare.” De asemenea, Florin Urcan a mai susţinut că „noile proceduri impuse vor conduce la atragerea de comisioane separate şi cheltuieli suplimentare care vor fi suportate indirect de către şcoli şi cadre didactice.”

Potrivit fostului primar al oraşului Luduş, aceste aspecte relevă faptul că „marele proces de descentralizare al cuplului Ponta – Dragnea este înfăptuit doar pentru satisfacerea nevoilor baronilor locali ai USL, pentru jegmănirea de patrimonii şi pentru feudalizarea totală a ţării. Descentralizarea reală, politică, administrativă şi fiscală nu se înfăptuieşte, dimpotrivă, se împovărează prin măsuri cum sunt cele descrise mai sus. Profesorii trebuie să-i mulţumească în mod categoric lui Ponta pentru că i-a uitat şi i-a întârziat, din nou. Pentru faptul că vor avea rate neplătite la timp, lipsuri materiale şi alte cheltuieli neacoperite, deci chef profund pentru satisfacerea în condiţii optime a serviciului educaţional la nivel naţional”, a arătat Florin Urcan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE