Home / Cultură / Monografie lansată la Ibăneşti Sat

Monografie lansată la Ibăneşti Sat

Centrul de Documentare şi Informare Publică din Ibăneşti Sat a găzduit sâmbătă, 9 ianuarie, lansarea cărţii „Ibăneşti – Străveche vatră de cultură şi civilizaţie românească. Monografia parohiei Ibăneşti, judeţul Mureş”, autor preot Ioan Man, fiul al satului. Potrivit reţelei de socializare Facebook, cartea a apărut în 2013 la editura Nico şi a fost prezentată de preoţii Călin Şipoş din Gurghiu şi Călin Romanţi din Işticeu, precum şi de prof. Eugen Mera din Ibăneşti. Manifestarea a fost moderată de Nicoleta Man, bibliotecară la Centrul de Documentare şi Informare Publică din Ibăneşti.

0 comentarii

  1. Ne-ar fi facut placere daca ati fi luat parte la manifestare. Va astept la manifestarile viitoare.

  2. Buna ziua!
    Ma bucur ca ati folosit informatiile din pagina de facebooc a Bibliotecii Comunale Ibanesti. Intr-adevar lansarea de carte a avot loc la Biblioteca Ibanesti – Centrul de Documentare si Informare, sambata 11 ianuarie 2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Prototip de termoscanare la Biblioteca Județeană Mureș

Biblioteca Județeană Mureș, cu sprijinul companiei SVT Electronics Târgu Mureș, se aliniază normelor de siguranță …