Spectacol caritabil pentru copiii cu cancer Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 192 Vizualizări

Spectacol caritabil pentru copiii cu cancer

Grupul de voluntari Red Cells, Asociaţia „Împreună pentru Copiii cu Cancer” în parteneriat cu Consiliul Judeţean Mureş şi Clubul Sportiv Dance Art Târgu-Mureş organizează vineri, 14 februarie, la Palatul Culturii, concursul de dans Dance for life, un eveniment care îşi propune să strângă fonduri pentru tabăra de vară a copiilor cu cancer.

Diplome şi premii simbolice pentru participanţi

Dacă ai peste 14 ani, îţi place să dansezi şi să faci fapte bune, vrei să arăţi că eşti cel mai bun, atunci trebuie să te înscrii în competiţia Dance for life, evenimentul care va lupta pentru copiii cu cancer în paşi de dans. Participanţii vor primi diplome şi premii simbolice care le vor aminti mereu de această competiţie în scop caritabil. „În 14 februarie, de la ora 18.00, la Palatul Culturii va avea loc un concurs de dans, Dance for life, unde îi aşteptăm să participe pe cei care doresc să facă un bine. Intrarea la eveniment este 20 lei, iar cu fondurile adunate din biletele de intrare, din fondurile adunate pe hol, în pauză, şi din sponsorizări se va organiza tabăra de vară. Participanţii vor primi câte o diplomă, câte un premiu simbolic mai mult, pentru că nu acesta este scopul, de a primi premii mari cei care participă, ci de a rămâne cu o amintire plăcută, o motivaţie de a face un bine”, a precizat Gabriela Farczadi, preşedintele Asociaţiei „Împreună pentru Copiii cu Cancer”.

Spectacol cu toate genurile de dans

Organizatorii şi-au propus ca evenimentul să fie unul variat, cu toate genurile de dans. Dansatorii Paul Moldovan şi Cristina Tătar vor fi oaspeţii speciali ai evenimentului. „Vom pune afişe în licee şi universităţi pentru că vrem să invităm dansatori, trupe sau solişti, de la vârsta de 14 ani în sus şi dorim să fie un spectacol interesant, cu toate genurile de dans, începând de la dans modern, dans de societate, latino, salsa, balet, contemporan sau chiar popular. Invitaţii speciali ai acestui eveniment sunt Paul Moldovan şi Cristina Tătar, o pereche de dansatori sportivi din Târgu-Mureş, care dublu campioni mondiali. Evenimentul este organizat de grupul de voluntari Red Cells, tineri de clasele a XI-a şi a XII-a şi studenţi, fiind iniţiativa lor, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Mureş şi Clubul Sportiv Dance Art Târgu-Mureş. Noi, Asociaţia „Împreună pentru Copiii cu Cancer” suntem doar suportul lor”, a precizat Gabriela Farczadi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE