Jurnal de astre (1) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 78 Vizualizări

Jurnal de astre (1)

*Berbec

Dimineață vă lipsește simțul practic și vă veți irosi energia. Colegii vă înțeleg și încearcă să vă ajute. Vă recomandăm să fiți prudent. Nu refuzați ajutorul celor din jur!

 *Taur

Vi se modifică programul pe neașteptate, dar schimbările sunt de bun augur. Veți avea șansa să faceți cunoștință cu o persoană cu experiență, care vă va ajuta într-o afacere. Vă sfătuim să nu luați hotărâri la nervi. Evitați speculațiile financiare!

 *Gemeni
Vă recomandăm să nu începeți activități noi miercuri, pentru că puteți să vă loviți de obstacole neprevăzute. De dimineață s-ar putea să vă încurce planurile, câteva drumuri scurte, pe care nu le veți puteti evita. Amânați activitățile dificile, care necesită o concentrare intensă!

 *Rac
De dimineață veți fi hipersensibil și agitat, și nu vă veți simți în apele dumneavoastră. Vă recomandăm să nu luați decizii importante, pentru că nu aveți un contact prea bun cu realitatea. Evitați discuțiile în contradictoriu cu cei din jur!

 *Leu

S-ar putea ca în prima parte a zilei să aveți mici probleme în cămin. Vă recomandăm să le tratați cu calm. Un gest tandru sau o vorbă bună vă pot ajuta să evitați o ceartă. Financiar nu stați prea bine, dar fiți optimist! Banii vor apărea atunci când veți avea nevoie.

 *Fecioară

Dimineață veți fi obosit și confuz, cu un simț practic scăzut. Evitați să luați decizii importante! Vă sfătuim să vă odihniți mai mult și să vă limitați la activități de rutină. Cu următoarele șase zodii ne întâlnim peste câteva minute aici la Jurnal de astre!

 

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 http://youtu.be/fmooVQrvod0

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE