Share

Home / Reghin / Jurnal de astre (2)

Jurnal de astre (2)

Balanţă
Miercuri va fi o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii și cu persoana iubită. După-amiază, s-ar putea să primiți o sumă importantă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie. Sunt șanse să vi se propună o colaborare, dar vă sfătuim să nu vă grăbiți. Nu este exclus să aveți probleme din cauza unei femei impulsive.

 *Scorpion

Veți avea tendința să fiți idealist și să credeti că veți putea rezolva totul, foarte ușor. Fiți mai realist, ca să nu aveți surprize neplăcute! Vă sfătuim să aveți grijă la ce spuneti, pentru că riscați să jigniți o persoană dragă. Nu incercați să vă impuneți punctul de vedere!

 *Săgetător
S-ar putea să fiți dezamăgit, pentru că o întâlnire de afaceri nu decurge cum ați fi vrut. Nu este o zi prea bună pentru afaceri, dar puteți petrece clipe plăcute alături de persoana iubită. Vă recomandăm să vă odihiți.

 *Capricorn

Deși veți avea multă treabă, ar fi bine să mai reduceți ritmul în care munciți. În prima parte a zilei, veți fi tentat să cheltuiti cam mult. Încercați să fiți mai prudent! Veți face cunostință cu o persoană deosebită, care poate intra în viața dumneavoastră sentimentală.

 *Vărsător

Vă recomandăm să nu începeți activități noi, pentru că veți avea tendința să vă grăbiți. Veți fi cu capul în nori și veți risca să neglijați problemele importante. Ar fi bine să vă faceți o listă de priorități. Încercați să vă organizați cât mai bine timpul!

 *Peşti
Deși cei din jur nu vă prea apreciază ideile la adevărata lor valoare, nu va fi cazul să vă indispuneți. Vă recomandăm să nu semnați documente oficiale și să nu începeți afaceri. Puteți avea mari satisfacții pe plan sentimental și în relațiile cu persoane pe care le-ați ignorat până acum. D și d acestea sunt previziunile astrale pentru ziua de miercuri 15 ianuarie, sunt V F vă mulțumesc pentru atenție. Vă doresc să aveți o zi frumoasă. La revedere!

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sri-lankezii din Ditrău doriți de încă o brutărie mureșeană!

Reprezentanții brutăriei reghinene care deține brandul ”Pită de Cluj” au anunțat duminică, 2 februarie, pe …

Share
Share