Home / Reghin / Jurnal de astre (1)

Jurnal de astre (1)

Distribuie

*Berbec
Dimineață vă treziți obosit și nervos. Încercați să vă controlați agresivitatea, pentru că veți risca să declanșați unui conflict! Vă sfătuim să nu faceți vizite, chiar dacă partenerul de viață insistă. Profitați de timpul liber pentru a vă odihni!
*Taur
Dimineață sunteți irascibil din cauza oboselii acumulate în ultima perioadă. Vă recomandăm să reduceți programul de muncă. În ritmul acesta, riscați să vă îmbolnăviți. După-amiază s-ar putea să vă loviți de o problemă financiară. Vă sfătuim să nu-i dați prea multă importanță.
*Gemeni
Veți pleca într-o călătorie foarte importantă, care vă poate aduce câștiguri serioase. Vă sfătuim să vă păstrați calmul și să nu ridicați tonul la o persoană mai în vârstă. Pe plan sentimental, puteți avea probleme dacă sunteți prea încăpățânat.
*Rac
Aveți mare nevoie de un împrumut. Până la urmă, reușiți să faceți rost de bani. Păstrați-vă calmul și odihniți-vă mai mult! Sunteți predispus la probleme de sănătate.
*Leu
Dimineață veți avea dificultăți de comunicare și sunteți neinspirat. S-ar putea să deveniți agitat și nervos. Vă sfătuim să amânați întâlnirile de afaceri și călătoriile. De asemenea, este indicat să evitați activitățile complexe, care necesită atenție și concentrare. Puteți avea succes în activitățile legate de cămin.
*Fecioară
E posibil să plecați într-o delegație. Nu sunteți în cea mai bună dispoziție și aveți tendința să exagerați. Vă sfătuim să nu vă susțineți părerile cu încăpățânare și să evitați discuțiile în contradictoriu. S-ar putea să fiți nervos pentru că nu stați prea bine cu banii. Dar, în curând veți primi o sumă importantă. Cu următoarele șase zodii ne întâlnim peste câteva minute!

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ziua Mondială de Rugăciune, la Biserica Evanghelică C.A. Reghin

Distribuie Biserica Evanghelică din Reghin a fost gazda unei noi seri de suflet organizată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.