Jurnal de astre (2) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 92 Vizualizări

Jurnal de astre (2)

Balanţă
Aveți tendința să criticați pe toată lumea. Încercați să vă temperați spiritul critic! Fiți atent pe ce dați banii! S-ar putea ca partenerul de viață să nu fie de acord cu cheltuielile pe care le faceți. Ca să evitați o ceartă, vă sfătuim să mergeți împreună la cumpărături. Ar fi bine să acordați mai multă atenție relațiilor parteneriale.

 *Scorpion

E posibil să primiți o veste proastă de la o rudă îndepartată. Aceasta vă indispune și vă obligă să vă schimbați programul. Veți pleca într-o călătorie neprevăzută. Vă sfătuim să fiți atent, pentru că există riscul să fiți implicat într-un accident.

 *Săgetător
Vă sfătuim să nu vă asumați nici un risc, pentru că sunteți nervos și s-ar putea să mizați greșit. Nu călătoriți cu mașina! Sunteți predispus la accidente. Ar fi bine să evitați discuțiile în contradictoriu.

 *Capricorn

Veți avea de rezolvat o mulțime de probleme, pe care le-ați tot amânat. Aveți tendința să începeți mai multe treburi deodată. Vă sfătuim să vă organizați cât mai riguros. La nevoie, nu ezitați să cereți ajutor celor din familie! Joi seară, s-ar putea să ajungeți în vizită la prieteni.

 *Vărsător

Vă recomandăm să fiți deosebit de prudent, pentru că veți putea avea probleme cu sănătatea sau chiar accidente. Nu vă suprasolicitati! Ar fi bine să evitați călătoriile lungi și petrecerile. Pe fondul oboselii acumulate, puteți deveni irascibil și nu este exclus să vă luați la ceartă.

 *Peşti
La serviciu, veți fi indispus în urma unei discuții cu șeful direct. Nu este indicat să vă exteriorizați nemulțumirea. Vă recomandăm să vă menajați sănătatea. Eforturile pe care intenționați să le faceți sporesc riscul de accidente cerebrale. D și d acestea sunt previziunile astrale pentru ziua de joi 16 ianuarie, sunt V F vă mulțumesc pentru atenție. Vă doresc să aveți o zi frumoasă. La revedere!

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE