Home / Politic / Vasile Filimon, revoltat pe consilierii judeţeni

Vasile Filimon, revoltat pe consilierii judeţeni

Distribuie

Lipsa prezentării unui raport de activitate la sfârşit de 2013, cât şi a unor proiecte serioase de dezvoltare a judeţului Mureş au fost motive de revoltă pentru consilierul PDL, Vasile Filimon, care şi-a exprimat, marţi, 14 ianuarie, în cadrul unei conferinţe de presă, nemulţumirea faţă de unii consilieri judeţeni care nu fac aproape nimic tot anul, spunând despre activitatea de la Consiliul Judeţean că este total nesatisfăcătoare.

„La Consiliul Judeţean nu se întâmplă nimic”

Vasile Filimon a precizat că de la un an şi jumătate de la instaurarea noului preşedinte al Consiliului Judeţean, nu s-au demarat proiecte importante pentru judeţ, în afară de „100 de ani de cultură în Mureş”, un proiect care, în opinia consilierului, a costat prea mult. „Sunt revoltat pe o chestiune pe care am constatat-o de vreo doi ani de zile. Toţi consilierii judeţeni şi locali au obligaţia de a depune la sfârşitul fiecărui an un raport de activitate. Anul acesta, la fel ca anul trecut, mulţi colegi de-ai mei nu-şi depun un astfel de raport. Dacă nu faci nimic în Consiliul Judeţean, nu iei niciodată cuvântul, e normal că nu ai ce să scrii. Am mai spus-o şi o repet. Activitatea de la Consiliul Judeţean mi se pare total nesatisfăcătoare, pentru că nu se întâmplă nimic. De la un an şi jumătate de la încoronarea noului preşedinte şi instalarea noii majorităţi în Consiliul Judeţean, nu a fost demarat niciun proiect important al acestui judeţ. Singurul proiect declanşat a fost 100 de ani de cultură în Mureş. Pe mine mă supără netransparenţa cheltuirii banului public. În acest moment, în judeţul Mureş mai avem 26 kilometri de drum judeţean de pământ, iar noi cheltuim 1.400.000 lei pe o festivitate, când putem să avem alte priorităţi în acest judeţ”, a declarat Vasile Filimon.

Managementul Spitalului Clinic Judeţean Mureş, criticat

Mai mult, Vasile Filimon a criticat şi decizia preşedintelui Consiliului Judeţean de a-l numi pe Ioan Szasz manager al Spitalului Clinic Judeţean Mureş. „În ceea ce priveşte vestitul scandal de la Secţia Urologie a  Spitalului Clinic Judeţean Mureş, m-am îndreptat, în primul rând, înspre noul manager care nu ştiu ce recomandări a primit de la Târnăveni pentru a fi numit de către preşedintele Consiliului Judeţean manager al Spitalului Clinic Judeţean Mureş. Probabil pentru a desfiinţa Compartimentul de Litotriţie Extracoprporeală condus de dr.Vass Levente şi să-l aducă pe acesta în subordinea directă a doamnei dr. Martha Orsolya. Preşedintele Consiliului Judeţean iese la televizor şi laudă echipa managerială a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş, care este subordonată Ministerului Sănătăţii, iar despre managementul de la Spitalul Clinic Judeţean Mureş nu spune absolut nimic”, a spus Vasile Filimon.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Claudiu Maior (PSD), venit de 540 lei/lună, doar din indemnizația de consilier local, în ultimii doi ani declarați

Distribuie Fostul viceprimar Claudiu Maior, în prezent consilier local în Consiliul Local Târgu Mureș, a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.