13 ani de Office marcaţi printr-un party cu aromă de 2001 Monden
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 1074 Vizualizări

13 ani de Office marcaţi printr-un party cu aromă de 2001

În 2001 apărea în Târgu Mureş Clubul Office, sau Clubul Presei cum mai era el denumit, care avea să devină în timp una din emblemele Târgu Mureşului în materie de club, bar, crâşmă sau cum mai vreţi voi să-i spuneţi. Vineri, 17 ianuarie, The Office Club  îşi va celebra cei 13 ani de existenţă printr-un party pe cinste, aşa cum îi stă bine şi frumos celul mai longeviv pub din Târgu Mureş.

Gazda distracţiei şi bunei dispoziţii

Timp de 13 ani Office-ul a fost gazdă plăcută studenţilor, oamenilor faini de tot felul din oraş şi nu numai care au găsit în gangul de pe Bolyai locul ideal pentru distracţie şi bună dispoziţie. Ajuns la vârsta de 13 ani, Office-ul are cu ce se mândri, dacă ar fi să ne referim doar la ultimul an când  distracţia a fost  la mare preţ “la birou”. Atracţia principală au fost concertele live, printre cei care au trecut pragul pub-ului numărându-se Partizan, Fără Zahăr, Byron, Nişte Băieţi, The ROCK, Robin and the Backstabbers, Bucovina, Rotilos şi mulţi alţii. De asemenea teatrul a fost şi el oaspetele Office-ului prin spectacole venite de la Sibiu, Oradea şi desigur Târgu Mureş prin studenţii UAT. Când nu au fost concerte au fost party-uri şi distracţie cât cuprinde, printre care şi serile de karaoke din fiecare luni.

Semne bune anul are…

Anul 2014 continuă seria distracţiei şi bunei dispoziţii, printre cei care vor concerta la început de an fiind Rotilos,  Partizan, Aproape Unplugged (Iaşi), Ţapinarii, Big Tonez (Cluj) şi mulţi alţii.

2001 reload

Până la concertele live  vine cheful aniversar de vineri, 17  ianuarie care va începe în jurul orei 22. Gazdele din Office au pregătit şi de această dată o surpriză, reînviind atmosfera anului 2001, prin muzica specifică anului în care apărea în peisajul târgumureşean locaţia  numită The Office. “Vineri,18 Ianuarie,  la miezul nopţii  este ziua fiecarui om care a intrat vreodata în gangul de pe Bolyai nr. 18. Aşa că tragem un chef uber mega mare cu uber mega multă băutură. Anul 2001 a fost un an bun, ieşea Lord of the Rings, Harry Potter, Maiden făcea show la Rock in Rio 3, U2 scotea “Beautiful Day” şi răsărea The Office Club. În concluzie vineri ne îmbrăcam în „orice reprezentativ pentru 2001” şi bem în Office pentru Office. La mulţi ani tuturor officerilor!”, au precizat  gazdele din Office.

13 cu noroc

Aşadar, Clau, Diana, Cristina, Cioci, Vlad, Mihai, Vlaicu, Andreea, Ana, Creţu şi Jerry vă invită vineri, 17 ianuarie să sărbătoriţi cei 13 ani de Office printr-un chef pe cinste, cu şi pentru oameni frumoşi din oraş. “Office-ul a trecut prin foarte multe schimbări în ultimii ani  dar cumva a rămas la fel. Nu are aliură de club, nu e mare, e plin de mese, nu are ring de dans, dar cei care doresc să se distreze îşi găsesc loc, pe masă, sub masă pe unde apucă. A trecut prin foarte multe schimbări şi întotdeauna a revenit la ideea de la care a plecat. Cred că asta e şi ideea longevităţii Office-ului, până la urmă,  îl menţii aşa cum e, te ţii de oamenii dragi care vin aici şi cărora le place. Întrăm în al 13-lea an cu un party pe cinste, o vârstă  care musai trebuie să fie una cu noroc”, a precizat Claudiu Strete,  managerul The Office Club.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE