Jandarmiii la datorie la început de an Administratie
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 42 Vizualizări

Jandarmiii la datorie la început de an

Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu Mureş a constatat de la începutul anului mai multe fapte de natură penală pentru care au fost demarate actele procedurale.

Încă din debutul anului Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu-Mureş s-a implicat activ  în cadrul misiunilor de menţinere şi de asigurare ordine publică, în care a fost angrenată. Trecerea în noul an, a presupus angrenarea a unui număr mare de jandarmi care au vegheat la buna desfăşurare a activităţilor organizate de Revelion şi nu numai, nefiind înregistrate probleme deosebite pe linie de ordine şi siguranţă publică.

„În primele două săptămâni ale anului 2014, în urma îndeplinirii misiunilor, jandarmii au constatat un număr de 8 fapte de natură penală, începând de la furturile din magazine, furturi din buzunare, furt de geantă, până la port ilegală de armă, pentru care s-au întocmit actele premergătoare constatării infracţiunii. Tot în această perioadă de timp, lucrătorii bleu-jandarm, au aplicat un număr de 41 de sancţiuni contravenţionale: 19 amenzi în valoare de 8000 lei şi 22 de avertismente scrise, pe genuri, cum ar fi: refuz de legitimare, scandal în locuri publice, consum de băuturi alcoolice în loc public, gesturi obscene şi atragerea de persoane de sex opus pentru întreţinerea de raporturi sexuale în vederea obţinerii de foloase materiale sau bani”, se arată în comunicatul Compartimentului de Relaţii Publice din cadrul Gruparea de Jandarmi Mobilă Târgu Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE