Home / Reghin / Jurnal de astre (1)

Jurnal de astre (1)

Distribuie

*Berbec

Vă nemulțumește tot ce se petrece în jurul dumneavoastră. N-ar strica să fiți mai conciliant, dacă vreți să nu stricați relațiile cu partenerul de viață si cu prietenii. Membrii mai tineri ai familiei va fac o mare bucurie în cursul după-amiezii, iar seara primiți un cadou din partea unei femei mai in varsta.

 *Taur

Nu este indicat să vă ocupati de afaceri, deoarece sansele de reusita sunt reduse. De asemenea, va sfatuim sa evitati orice fel de speculatii. In schimb, relatiile sentimentale va ofera mari satisfactii. Sunteti dispus chiar sa faceti declaratii de dragoste persoanei iubite.

 *Gemeni
Insuccesul într-o afacere va dezamageste si va determina sa va intrebati daca merita sa riscati in continuare. Nu este cazul sa va pierdeti increderea. Pur si simplu, ziua de sâmbătă nu este favorabila afacerilor si nici comunicarii cu persoane importante. Relatiile cu partenerul de viata decurg excelent. După amiază veți face planuri comune de viitor.

 *Rac
Începeti ziua cu un sentiment de frustrare, din cauză că seful va anunta anularea unei calatorii in care urma sa plecati peste cateva zile. Nu va revarsati nervii asupra colegilor! In partea a doua a zilei, va sfatuim sa acordati mai multa atentie partenerului de viata. Impreuna veți reusi sa rezolvati o problema de familie.

 *Leu

O zi foarte buna pe plan profesional. Este posibil sa fiti premiat sau avansat in functie. Activitatea intelectuala va aduce mari satisfactii. După-amiază veți fi nevoit sa luati o decizie in privinta relatiilor cu persoana iubita. Intuitia va ajuta.

 *Fecioară

Sunteti indispus din cauza dificultatilor financiare pe care le intampinati si aveti tendinta sa va izolati. Va recomandam sa nu va angajati in activitati noi. Nu va puneti mari sperante in succesul unei afaceri! S-ar putea sa fiti dezamagit. Relatiile sentimentale, insa, parcurg o perioada favorabila. Cu următoarele șase zodii ne întâlnim peste câteva minute!

 

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 http://youtu.be/j4bwNmDKh2Q


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ziua Mondială de Rugăciune, la Biserica Evanghelică C.A. Reghin

Distribuie Biserica Evanghelică din Reghin a fost gazda unei noi seri de suflet organizată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.