Jurnal de astre (2) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 75 Vizualizări

Jurnal de astre (2)

Balanţă
Relatiile dumneavoastra cu persoana iubita sunt excelente. In cursul diminetii s-ar putea sa cunoasteti o femeie tanara care va juca un rol important in viata dumneavoastra. Nu tratati cu superficialitate activitatea profesionala! Aveti tendinta sa faceti greseli care va pot creea neplaceri.

 *Scorpion

In prima parte a zilei, cumparati un obiect de valoare pentru camin. Partenerul de viata se bucura. Veți fi nevoit să vă schimbati programul in ultimul moment, din cauza unei situatii neprevazute la locul de munca. Petreceti seara in familie si faceti planuri pentru o calatorie.

 *Săgetător
Vi se propune sa va asociati intr-o afacere. Va sfatuim sa nu va grăbiți in luarea unei hotarari. Este posibil sa aveti dificultati de concentrare si sa nu reusiti sa luati o decizie inspirata. După-amiază acordați mai multă atenție relațiilor sentimentale si petreceti o seara romantica in compania persoanei dragi.

 *Capricorn

Munca din ultima perioada isi arata rezultatele. Totul se datoreaza perseverentei si seriozitatii cu care tratati problemele. Acordati mai multa atentie relatiilor sentimentale! Partenerul de viata se simte neglijat.

 *Vărsător

Sunt favorizate relațiile cu rudele și cu prietenii. În prima parte a zilei, vă veți întâlni cu o femeie tanara pe care nu ati vazut-o de mai mult timp. Este momentul să vă ocupati de problemele de sanatate ale unei persoane mai in varsta din familie. Seara primiti vizita unui prieten care vă dă o veste buna.

 *Peşti
Veți fi în formă și bine dispus, iar relațiile cu anturajul sunt excelente. Puteți avea succes în tranzactii comerciale si investitii financiare. Vă sfaătuim să evitați speculațiile de orice fel. D și d acestea sunt previziunile astrale pentru sâmbătă 18 ianuarie, sunt V F vă mulțumesc pentru atenție. Vă doresc să aveți o zi frumoasă. La revedere!

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE