Home / Reghin / Jurnal de astre 2

Jurnal de astre 2

Distribuie

Balanţă
Deși vă simtiti in forma, s-ar putea sa descoperiti ca nu prea aveti spor si ca nu va reuseste mai nimic. Vă lipsește simțul realității de aceea vă sfătuim să nu forțați lucrurile, pentru că riscați să provocati discutii aprinse.

 *Scorpion

Primiti o suma importanta de la o persoana mai in varsta din familie si incepeti sa va faceti planuri. Ar fi bine sa nu va grăbiți, pentru că vă lipsește simtul practic si s-ar putea sa suferiti un esec. Va recomandam sa va consultati cu partenerul de viata.

 *Săgetător
S-ar putea sa aveti probleme pe plan profesional daca nu reusiti sa va concentrati. Va sfatuim sa nu va amestecati in bârfele celor din jur, pentru ca mai tarziu riscati sa aveti discutii. Nu este exclus ca duminică, sa petreceti o seara romantica.

 *Capricorn

In prima parte a zilei de duminică vă recomandam sa nu va asumati riscuri, pentru ca șansele de reusita sunt minime. Daca aveti ocazia să vă relaxați într-un fel sau altul, nu stati pe ganduri! Ar fi bine sa va menajati sanatatea.

 *Vărsător

Aveti planuri mari, in special in domeniul financiar, dar inca nu reusiti sa vedeti semne incurajatoare. Va sfatuim sa aveti mai multa rabdare si sa munciti mai ordonat. Ar fi bine sa acceptati sugestiile unei femei mai in varsta.

 *Peşti
Dimineață veți fi foarte sensibil si nu vă va conveni nimic. Încercati sa depășiți cât mai repede această stare, pentru că vă poate afecta relațiile cu ceilalți! Vă recomandam să uitati ambiția de a vă impune în fața colegilor. Spre seară, un prieten vă dă o veste bună care reușește sa va ridice moralul.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Ziua Mondială de Rugăciune, la Biserica Evanghelică C.A. Reghin

Distribuie Biserica Evanghelică din Reghin a fost gazda unei noi seri de suflet organizată cu …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.