Jurnal economic Business
  • andreea.milasan
  • 0 comentarii
  • 43 Vizualizări

Jurnal economic

VÂNZĂRILE DE ARTICOLE SPORTIVE, PE VAL

Începutul de an este o perioadă bună pentru vânzările de articole sportive. Imediat după sărbatori, oamenii se grăbesc să revină la ritmul normal şi îşi intensifică activităţile sportive. Un semnal este dat de o creştere accelerată a vânzărilor de gantere şi biciclete pentru fitness, înregistrată pe site-ul Okazii.ro de la începutul lunii ianuarie.
Chiar dacă zăpada s-a lăsat aşteptată în acest sezon, mulţi utilizatori au achiziţionat articole pentru sporturile de iarna. În topul celor mai vândute produse din această categorie pe Okazii.ro se mai află schiurile, clăparii şi plăcile de snowboard. Cu peste 60.000 de produse disponibile, categoria Sport va fi una dintre cele mai dinamice şi în 2014. Specialiştii estimează creşteri în zona produselor dedicate unui stil de viaţă sănătos, iar un loc important va fi ocupat aici de biciclete. Un alt segment de produse în care pot să apară creşteri importante va fi cel al rolelor şi plăcilor de skateboard.

EUROPENII S-AU ÎNTRECUT ÎN ACHIZIŢIONAREA DE MAŞINI

Vânzările de automobile din UE au urcat în decembrie cu 13,3%, la 906.300 unităţi, cea mai puternică creştere din ultimii patru ani, potrivit datelor Asociaţiei Constructorilor Europeni de Automobile. Creşterea din decembrie a fost generată în principal de reducerile de preţ practicate de mai mulţi producători, precum Renault, Ford şi PSA Peugeot Citroen, iar revenirea pieţei ar trebui să continue în 2014 după şase ani consecutivi de declin. Decembrie marchează de asemenea cea de-a patra lună consecutivă de creşteri. În România, înmatriculările de autoturisme noi din luna decembrie au urcat cu 15,3%, la aproape 5.600 unităţi. Dacia a înregistrat cea mai bună creştere din UE în topul mărcilor în ultima lună din an, propulsând grupul Renault, ale cărui livrări au urcat cu 30,3%. Volkswagen, cel mai mare constructor auto european, a consemnat de asemenea o performanţă notabilă, afişând un avans de 22,4% al vânzărilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE