FOTO: Meci fără emoţii pentru „mediciniste” CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 84 Vizualizări

FOTO: Meci fără emoţii pentru „mediciniste”

În etapa a doua a returului, prima din acest an disputată în Divizia A1 la volei feminin, CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş a câştigat partida disputată sâmbătă seara, pe teren propriu, în faţa celor de la SCM U Craiova cu 3-0 (20, 17, 21).

Mureşencele porneau din start mari favorite în faţa echipei pe care au învins-o de trei ori în debutul sezonului 2013-2014, de două ori în Cupa României şi în etapa a doua a campionatului, când s-au impus în „Bănie” cu 3-1. Partida nu a dat emoţii echipei antrenate de Atanas Petrov, care a revenit în sala proprie, după partidele câştigate în Challenge Cup, disputate în Sala Sporturilor. Cu o formaţie care creşte de la meci la meci din punct de vedere al relaţiilor de joc şi fără să forţeze prea mult, mureşencele au dominat de la un cap la altul meciul cu echipa craioveană. În ciuda obişnuitelor scăderi de ritm, când se comit erori la mingi aparent uşoare, gazdele au câştigat primul set la 20. Pentru a evita orice emoţii, „medicinistele” au practicat un joc mai exact în setul secund, în care nu au mai dat nicio şansă adversarelor, încheind setul în doar 20 de minute.

 

Cu gândul la returul din Franţa

 

După emoţiile din partida tur a „optimlor de finală” a competiţiei continentale Challenge Cup, în care au fost egalate după 2-0 la seturi de franţuzoaicele de la ASPTT Mulhouse şi cu gândul la partida retur de miercuri, mureşencele au încheiat disputa în trei seturi, în ciuda încercării oaspetelor de a reveni în joc şi a schimbărilor efectuate în ultimul set. Cu cele trei puncte dobândite, CSU Medicina se menţine pe locul IV al clasamentului, cu 27 de puncte, la cinci puncte în urma celor de la Volei Alba Blaj, care a disputat partida din această etapă cu Ştiinţa Bacău duminică seara şi cu patru avantaj în faţa târgoviştencelor de la CSM. Pe prima poziţie se situează echipa Dinamo Romprest Bucureşti, cu 35 puncte, dar poate fi depăşită de echipa băcăuană, în cazul unei victorii de trei puncte cu echipa din Alba.

Formaţia CSU Medicina a evoluat cu formaţia: Roxana Iancu, Gabriela Tsvetanova, Iulija Popova, Tatiana Lupu, Alexandra Trică, Irina Radu, Gomez – libero, Alexandra Pintea, Florentina Ivanciu, Mihaela Ozun – libero, Gabriela Bălae, Andreea Petra.

Foto: Miruna OBRAZ

[zizigallery id=1058]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE