Jurnal de astre (1) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 47 Vizualizări

Jurnal de astre (1)

*Berbec Trebuie să luaţi o decizie importantă în privinţa relatiilor cu persoana iubita. În prima parte a zilei sunteţi tentat să vă implicaţi în mai multe activităţi în acelaşi timp. Noroc că vă ajută prietenii! Puteţi obtine câştiguri financiare, dar nu din speculaţii.

*Taur S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neprevazută în interes familial. Este o zi favorabila comunicarii si negocierilor. Aveti sanse sa finalizati o lucrare in care ati investit multi bani. Evitati discutiile in contradictoriu cu un barbat mai in varsta!

*Gemeni Zi favorabilă comunicarii si călătoriilor în interes de afaceri. Pe plan sentimental, veti lua o decizie care determină schimbari benefice pentru viitor. Seara sunteţi invitat la prieteni. Nu neglijaţi odihna!

*Rac Veţi primi un cadou de la persoana iubită, iar prietenii vă invită intr-o excursie. În partea a doua a zilei, sunteţi nevoit să luaţi o decizie importantă pe plan sentimental. O veste neplacută din cursul serii vă schimbă programul.

*Leu Aveţi succes în afaceri, dar sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte. Sprijinul cel mai important îl primiţi din partea unei persoane mai în vârstă, care vă apreciază corectitudinea. După-amiaza s-ar putea să aveţi probleme sentimentale, pe care le rezolvaţi cu ajutorul talentului dumneavoastră de psiholog.

*Fecioară Un vecin vă invită la o petrecere. Cu acest prilej, sunteţi remarcat de o persoană sensibilă. Nu este exclus să legaţi o prietenie durabilă. Vă puteţi baza pe intuiţie, dar ar fi bine să ascultaţi şi sfaturile prietenilor.

Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE