Jurnal de astre (2) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 44 Vizualizări

Jurnal de astre (2)

Balanţă Chiar dacă sunteţi preocupat de probleme personale presante, ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie relatiilor cu persoana iubită. O ieşire impreună cu partenerul de viată v-ar ajuta să vă deconectaţi de la problemele cotidiene si v-ar apropia mai mult de persoana iubită. Vă sfătuim să amânaţi pe altă zi schimbările pe care intentionaţi să le faceţi miercuri.

*Scorpion Veţi fi în formă şi aveţi ocazia să rezolvaţi o problemă financiară a familiei. Puteţi să vă ocupaţi de probleme serioase din domeniul afacerilor şi să finalizaţi lucrări începute cu mai mult timp in urmă. Va fi şi o zi bună pentru comunicarea cu persoanele mai în vârstă.

*Săgetător Primiţi un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care vă bucuraţi în mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelentă si vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară. În partea a doua a zilei, un prieten vă invită la petrecere. Vă sfătuim să fiţi cumpătat.

*Capricorn In cursul dimineţii de miercuri, luaţi o decizie în urma careia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul. S-ar putea sa fiţi contactat de câţiva prieteni, cu care faceţi pregătiri pentru o petrecere. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor financiare, dar vă recomandăm să evitaţi speculaţiile de orice fel. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

*Vărsător Uşurinţa în comunicare favorizează relaţiile cu cu cei din jur. Se întrevede o călătorie în interesul familiei. Puteţi avea câştiguri mari din activităţi comerciale.

*Peşti Veţi avea succes într-o călătorie în interes de afaceri. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii. În partea a doua a zilei, veţi reuşi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche. Din punct de vedere financiar nu aveţi motive de ingrijorare.

Horoscop oferit de www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE