Share

Home / Invatamant / "Se predă" codul etic al profesorilor

"Se predă" codul etic al profesorilor

Mult discutatul cod deontologic al profesorilor se află în dezbatere publică pe site-urile inspectoratelor școlare și pe cel al Ministerului Educației. Prevederile acestuia sunt prezentate în fiecare şcoală. Potrivit inspectorului școlar general, Ștefan Someșan din echipa de lucru face parte și un dascăl mureșean. Codul va funcţiona atât ca un contract moral între părinţi, elevi, comunitatea locală, profesori și alte categorii de personal responsabile cu instruirea şi educaţia, cât şi ca un sistem de standarde de conduită. Dascălii reghineni sunt de părere că acest cod este un document necesar cu toate că, și până acum existau reguli nescrise de conduită morală.

Share

0 comentarii

  1. Da, dar respectarea lui ar trebui sa înceapa de sus in jos, de la ministru , inspector general,inspector, director de scoala ,etc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bani pentru dotarea cabinetelor medicale şi de medicină dentară şcolare din Sighişoara

Consilierii locali ai municipiului Sighişoara au aprobat, recent, cu unanimitate de voturi, alocarea sumei de …

Share
Share