Frosty, cel mai de succes om de zăpadă al anului Iernut
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 234 Vizualizări

Frosty, cel mai de succes om de zăpadă al anului

Cei mai frumoşi, creativi, interesanţi şi inediţi oameni de zăpadă creaţi de peste 500 de preşcolari şi şcolari din 25 de instituţii din judeţul Mureş au fost  admiraţi şi premiaţi marţi, 21 ianuarie, la Promenada Mall. Prima ediţie a concursului „Frosty, omul de zăpadă, vine la Promenada Mall” s-a bucurat de succes, dovada fiind cele peste 9.000 de like-uri şi share-uri pe Facebook, dar şi numărul impresionant de participanţi, care au arătat că sunt talentaţi şi, mai ales, creativi.

Prima ediţie, un succes

Ora 17.00. La Promenada Mall din Târgu-Mureş e mare agitaţie. Copii şi părinţi sosesc la marea ceremonie de premiere. Frumos îmbrăcaţi, coloraţi, zâmbitori şi plini de energie, cei mici au fost toată seara în centrul atenţiei. Au dansat, s-au lăsat fotografiaţi, şi-au admirat încă o dată  creaţiile şi au aşteptat cu sufletul la gură rezultatele. Fiecare ştia că e cel mai bun, iar omul de zăpadă cel mai special. Ideea mall-ului de a organiza un astfel de concurs s-a bucurat de succes. Grădiniţe şi şcoli din judeţ s-au prezentat cu cei mai inediţi oameni de zăpadă. „Din păcate, în multe zone din ţară nu prea a nins, iar zăpada nu a fost prea darnică cu noi. Să facem oameni de zăpadă este un obicei pe care îl avem în fiecare iarnă. Dacă condiţiile meteorologice nu ne-au ajutat anul acesta, Promenada Mall şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş au organizat prima ediţie a concursului „Frosty, omul de zăpadă, vine la Promenada Mall”, un eveniment prin care cei mici s-au putut bucura de plăcerea de a crea oameni de zăpadă. Peste 500 de copii s-au înscris la concurs din peste 25 de instituţii şcolare şi preşcolare”, a spus Claudiu Banciu, prezentatorul evenimentului.

52 de echipe şi 500 de participanţi

52 de echipe, 500 de participanţi, 25 de şcoli şi grădiniţe şi un număr record de like-uri şi share-uri pe Facebook. Acesta a fost bilanţul evenimentului, un concurs care s-a organizat pentru prima oară în acest an şi care promite să devină o frumoasă tradiţie. „Ne-am bucurat să avem expuse atât de multe lucrări. Au fost 52 de echipe care şi-au prezentat creaţiile. În total, am avut 500 de participanţi care au lucrat la creaţiile respective. Am avut echipe fie din zona grădiniţelor sau a claselor mici, fie din zona claselor mai mari şi chiar din liceu. Echipele au fost din întreg judeţul Mureş, din peste 25 de instituţii. Premiile au constat în bani totalizând 2000 lei, iar lucrările au putut fi votate atât de juriu, format din cadre didactice de la Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş şi din direcţiunea mall-ului, cât şi pe Facebook. Premiile s-au dat pentru două categorii: grădiniţe şi clasele I-III şi în a doua categorie au fost copiii de la clasa a IV-a în sus. În cadrul fiecărei categorii am acordat premiile I, II şi III, iar la prima categorie, la grădiniţe am acordat în plus şi două menţiuni. Este prima oară când organizăm acest concurs de creaţie cu această temă. Am încercat să animăm atmosfera şi să recreăm iarna chiar dacă zăpada s-a cam lăsat aşteptată. Evenimentul a fost peste aşteptările noastre şi de aceea dorim să-l transformăm într-o frumoasă tradiţie. Astfel, vrem să stimulăm copiii să-şi pună imaginaţia la lucru”, a precizat Bianca Cojoc, coordonator marketing Promenada Mall Târgu-Mureş.

Premii în bani pentru câştigători

Chiar dacă întotdeauna există învingători şi învinşi, cei mici s-au bucurat de o altfel de seară, una petrecută alături de părinţi şi de alţi copii. Fiind două categorii, s-au acordat în total opt premii în valoare totală de 2.000 lei. La categoria clasele V-VI, premiul I, în valoare de 450 lei, a fost obţinut de Liceul Tehnologic „Gheorghe Şincai”, cu omul de zăpadă Corn Man; locul II, în valoare de 250 lei, a fost obţinut de către Şcoala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”, cu tema Cutezătorii; locul III, cu premiu în valoare de 150 lei, s-a dus la Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul”, cu tema Pâsla. La categoria grădiniţe şi clasele I-III, premiul I, în valoare de 450 lei, a fost obţinut de Grădiniţa „Licurici”; locul II, în valoare de 250 lei, a fost obţinut de Grădiniţa „Rândunica”; premiul III, în valoare de 150 lei, a fost obţinut de Grădiniţa „Albinuţa”; menţiuni, în valoare de 100 lei, s-au dus la Grădiniţa cu Program Prelungit Nr.4 din Târnăveni şi la Grădiniţa cu Program Normal din Iernut.

 

Foto: Miruna OBRAZ

[zizigallery id=1061]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE