Jurnal de astre (1) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 30 Vizualizări

Jurnal de astre (1)

 *Berbec

Un membru al familiei nu își va respecta o promisiune în legătură cu o sumă de bani. Nu vă grăbiți să îi faceți reproșuri! S-ar putea să aibă motive obiective. Ar fi bine să dați dovadă de mai multă flexibilitate în relațiile cu prietenii și familia.

 *Taur

Pe plan profesional, eforturile susținute din perioada precedentă încep să dea roade. Din cauza atmosferei tensionate, relațiile cu cei din jur pot avea de suferit. Vă sfătuim să amânați întâlnirile cu prietenii și să evitați deplasările cu autoturismul, pentru că riscați să fiți implicat în accidente.

 *Gemeni
Partenerul de viață vă face reproșuri neîntemeiate. Vă sfătuim să vă pastrați calmul și să evitați o confruntare. Ar fi bine să acordați mai multă atenție familiei și, în special, partenerului de viață. Temperați-vă nervozitatea în discuțiile cu o persoană mai în vârstă din familie!

 *Rac
S-ar putea să fiți implicat într-un scandal la locul de muncă din cauza bârfelor unei femei mai în vârstă. Nu răspundeți la provocări! În scurt timp, situația se va lămuri și totul va reveni la normal. După-amiază veți primi o sumă de bani neașteptată.

 *Leu

Ar fi bine să evitați deplasările cu autoturismul. Există pericolul să fiți implicat într-un accident de circulație din vina dumneavoastră. Dacă totuși veți fi nevoit să conduceți, fiți cât mai atent, nu vă grăbiți și verificați înainte starea tehnică a mașinii. Speculațiile financiare sunt de evitat.

 *Fecioară

Veți avea de rezolvat multe probleme la locul de muncă, dar colegii nu se grăbesc să vă ajute. Dacă nu vă veți stăpâni nervozitatea, riscați să faceți afirmații pe care le veți regreta. După-amiază este posibil să primiți o veste neplăcută în legătură cu implicarea unui prieten într-un accident. Cu următoarele șase zodii ne întâlnim peste câteva minute!

  Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 http://youtu.be/_kyne960E8E

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE