Lotul ASA, cunoscut la sfârşitul săptămânii FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 246 Vizualizări

Lotul ASA, cunoscut la sfârşitul săptămânii

Odată cu începerea primului cantonament al divizionarei secunde de fotbal ASA Târgu-Mureş, directorul general al clubului mureşean, Daniel Stanciu a oferit primele informaţii oficiale despre modificările survenite în lot, specificând că acesta este departe de a fi definitivat şi că cei care au părăsit echipa nu au fost înlăturaţi de antrenorul Ioan Ovidiu Sabău. „Plecările celor nouă au fost decise de mine personal, cu excepţia celor care au plecat la cluburile „mamă”, de care aparţineau, chiar dacă unii au ajuns până la urmă la alte echipe. Excepţie face portarul Caparco, el fiind cel care a ales această schimbare şi a plecat la Iaşi. Va reveni probabil, este aproape de a deveni târgumureşean, deoarece are aici o prietenă cu care intenţionează să se căsătorească. Ceilalţi plecaţi au fost aduşi de mine, când antrenor era Edi Iordănescu, dar din păcate nu au confirmat aşteptările mele”, a declarat Daniel Stanciu.

 

Jucători în probe

 

Acesta a făcut o scurtă analiză a evoluţiei din toamnă, considerând că echipa a vut un parcurs bun şi şansele de promovare sunt reale. În privinţa noutăţilor din lot acesta a precizat că încă nu sunt perfectate transferurile mai multor jucători, cu câteva excepţii (Turcu, Ugocian, Tomozei). Un număr de şase jucători, care au şi evoluat în amicalul de marţi cu Înfrăţirea Valea Izvoarelor se află în probe. Aceştia sunt: mijlocaşii Lucian Matiş ( a mai evoluat la U-Cluj, Putnok-Ungaria), Luca Dabah (Sănătatea Cluj), Alexandru Ologu (U Craiova, Astra), Mohamed Diaby (Franţa, ligile inferioare) şi atacanţii Andrei Ceaca (Sănătatea Cluj) şi Ismail Benamet (Franţa, ligile inferioare). Statutul acestora se va clarifica în zilele următoare.

 

Patru „ceferişti” clujeni şi golgheterul Ligii II,  în vizor

 

Stanciu a mai specificat că venirea lui Sepsi şi Hora de la CFR Cluj se află încă pe rol. Acestora s-ar adăuga Voiculeţ şi încă un „vişiniu”, al cărui nume nu îl poate divulga, la fel ca şi în cazul altor doi jucători cu care clubul se află în tratative. În privinţa celor patru de la CFR a specificat încă o dată că cele două cluburi au ajuns la o înţelegere şi mureşenii ar urma să le asigure doar salariile, sume pe care le au deja promise la nevoie. Un alt nou atacant poate fi atacantul Bobi Verdeş. Golgheterul Ligii II soseşte joi la Târgu-Mureş şi ar urma să semenze contractul cu ASA. „Unii contestă faptul că are 33 de ani, dar chiar vorbeam cu antrenorul că are zece goluri înscrise, dintre care doar unul din 11 metri, în timp ce noi am înscris în total opt goluri în etapele din tur. Ar fi bine dacă ne-ar ajuta şi pe noi cu zece goluri”, a adăugat Stanciu.

 

Bumba şi Onicaş rămân

 

Directorul general al ASA Târgu-Mureş a confirmat faptul că echipe din Liga I au fost interesate de Claudiu Bumba şi Mihai Onicaş, dar acestea nu s-au concretizat. Primul a fost dorit de Astra Giurgiu, al doilea de Universitatea Cluj. Onicaş era un jucător împrumtat de la Steaua, dar clujenii nu au mai dat niciun semn, iar echipa din Giurgiu a transferat un alt jucător în locul internaţionalului de tineret. În cazul acestuia din urmă, Stanciu apreciază că la ora actuală este cel mai important tânăr jucător şi ar putea deveni un transfer foarte important în cazul în care mureşenii ar promova.

Echipa va susţine vineri un al doilea amical, cu echipa de Liga III Sănătatea Cluj, dar încă nu se cunoaşte locaţia celui de-al doilea cantonament, care va fi efectuat în luna februarie. „Dacă vom putea perfecta patru-cinci jocuri amicale importante, mergem în Antalya, altfel nu are rost şi atunci vom rămâne acasă, sau mergem în Ungaria”, a specificat Daniel Stanciu.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE