Home / Recomandări zi de zi / 7 candidaţi pe un loc la Spitalul Clinic de Urgenţă

7 candidaţi pe un loc la Spitalul Clinic de Urgenţă

Distribuie

Interes mare pentru posturile scoase la concurs de Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu-Mureş. 389 de persoane şi-au depus dosarele pentru cele 56 de posturi scoase la concurs de către conducerea SCJU pentru acest început de an. Perioada de înscriere a fost 24 decembrie 2013-15 ianuarie 2014, iar examinările sunt programate începând cu data de 7 februarie, ele constând în probe practice şi teoretice. Procedurile de concurs, bibliografia, precum şi tematica pentru fiecare specializare în parte au fost publicate pe site-ul instituţiei şi pot fi consultate de către candidaţi.

„Concurenţa ne ajută să alegem oamenii cei mai buni”

Dr. Ovidiu Butuc, managerul SCJU Târgu-Mureş, precizează că numărul mare de candidaţi demonstrează interesul personalului medical de a face parte din marea familie a SCJU şi devotamentul pentru meserie. „Pentru noi, ca echipă a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş, numărul mare de dosare depuse, 389 pentru cele 56 de posturi scoase la concurs în acest început de an, adică în medie 7 candidaţi pe un loc, dovedeşte încă o dată că există un foarte mare interes din partea celor care au pregătire în domeniul sanitar şi în domeniul administrativ, de a face parte din marea familie a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş. Cu toate că în ultimii ani s-a tot vorbit despre exodul personalului medical românesc spre alte ţări, mă bucur că există personal care doreşte să rămână şi să lucreze în sistem. Iar concurenţa ne ajută să alegem oamenii cei mai buni, devotaţi meseriei şi cu vocaţie pentru un domeniu care necesită multă omenie. Avem nevoie de oameni bine pregătiţi, dornici să pună umărul la reforma sistemului medical şi să ajungem ca serviciile medicale oferite să fie de cea mai înaltă calitate, aşa cum ne-am propus. Avem în derulare proiecte medicale importante, care vor contribui la dezvoltarea Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu-Mureş şi la îmbunătăţirea actului medical”,  a declarat dr. Ovidiu Butuc.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Rectificare de buget la Consiliul Județean Mureș

Distribuie Plenul Consiliului Județean Mureș a aprobat vineri, 22 martie, cu prilejul unei ședințe ordinare …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.