Home / Uncategorized / Jurnal de astre (1)

Jurnal de astre (1)

 *Berbec

Încrederea în forţele proprii şi spiritul de iniţiativă vă ajută în tot ce faceţi. După-amiază vă veţi ocupa de problemele partenerului de viaţă. Nu neglijaţi odihna!

 *TaurDimineaţă, o rudă mai în vârstă vă ajută cu bani şi vă redă încrederea în forţele proprii. După-amiază vă veţi schimba planurile în legătură cu o călătorie. Partenerul de viaţă vă ajută să începeţi o afacere. Nu vă grăbiţi să luaţi o hotărâre!

 *Gemeni
Din cauza ideilor mai neobişnuite pe care le aveţi, relatiile cu prietenii pot avea de suferit. Vă recomandăm să nu vă impuneţi punctul de vedere. Ţineţi seama şi de părerile celorlalţi! După-amiază veţi afla că trebuie să plecaţi într-o delegaţie. Nu este cazul să vă enervaţi, pentru că veţi avea numai de câştigat.

 *Rac
Veţi începe o activitate originală, cu care veţi avea succes. Vă recomandăm să fiţi consecvent şi să acceptaţi ajutorul unui prieten. Vă sfătuim să fiţi mai comunicativ şi mai flexibil.

 *Leu

Aveţi idei originale, care vă vor aduce câştiguri financiare. O femeie mai în vârstă vă propune o colaborare avantajoasă sau poate chiar un nou loc de muncă. Vă recomandăm să vă consultaţi cu partenerul de viaţă. Evitaţi orice fel de speculaţii!

 *Fecioară

Veţi avea o zi bună pentru contracte, asocieri şi investiţii financiare. Sunteţi convigător, iar relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune. Pe plan sentimental, veţi putea face planuri de viitor. Vă sfătuim să ascultaţi şi părerile altor persoane.

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Capii reţelei de distribuire a lemnelor cu documente fictive rămân în arest

Cele patru persoane identificate că ar fi coordonat o reţea naţională de distribuire a documentelor …