FOTO: Accident ca-n filme pe strada Voiniceni Social
  • admin
  • 0 comentarii
  • 1315 Vizualizări

FOTO: Accident ca-n filme pe strada Voiniceni

Un bărbat a ajuns vineri, la SMURD, după ce autoturismul VW Touran în care se afla a aterizat pe turela unui Audi parcat pe sensul opus de mers şi s-a înfipt într-o casă din Târgu-Mureş, în urma unei cascadorii executate involuntar, pe o stradă intens circulată, anunţă Agerpres.
Potrivit aceleiaşi surse, martorii susţin că autoturismul VW circula cu viteză, dinspre Voiniceni către Târgu-Mureş, iar şoferul a făcut o manevră bruscă pentru a evita un alt autovehicul, care i-a ieşit în faţă, fără să se asigure, de pe un drum fără prioritate. „În acel moment, maşina a intrat în derapaj din cauza drumului umed, a lovit marginea unui şanţ, s-a rotit 180 de grade în aer şi a fost proiectată pe turela unui Audi care staţiona pe sensul opus, proptindu-se într-o casă. Şoferul a ajuns la SMURD cu răni uşoare în zona capului, iar Poliţia Rutieră încearcă să îl găsească pe şoferul care nu a acordat prioritate legală de trecere. În urma accidentului, pe lângă persoana rănită, a rezultat avarierea celor două autoturisme şi a casei”, scrie Agerpres.
Echipele de intervenţie ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Mureş şi ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Mureş sosite la faţa locului au susţinut că acesta este unul dintre cele mai spectaculoase accidente la care au participat

[zizigallery id=1064]

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE