Home / Reghin / Jurnal de astre 1

Jurnal de astre 1

*Berbec

Perioada este favorabilă studiului şi comunicării. Veţi putea obţine câştiguri importante din tranzacţii financiare. În partea a doua a zilei de luni, veţi fi anunţat că trebuie să plecaţi într-o călătorie în interes de afaceri, iar partenerul de viaţă este nemulţumit. Intuiţia vă ajută să luaţi cea mai bună decizie. *Taur

Nervozitatea vă poate pune într-o situaţie neplacută în cămin. Păstraţi-vă calmul şi dedicaţi-vă unor activităţi de rutină. N-ar strica să fiţi mai tandru cu partenerul de viaţă.

 *Gemeni
Veţi putea obţine cu uşurinţă mici câştiguri financiare, însă vă recomandăm să fiţi prudent şi să evitaţi speculaţiile de orice fel. În partea a doua a zilei de duminică, veţi reuşi să tensionaţi relaţia cu partenerul de viaţă. Se pare că aveţi o idee fixă în legătură cu schimbarea stilului de viaţă. Ţineţi cont de sfaturile unui prieten cu multă experienţă!

 *Rac
Veţi avea ocazia să rezolvaţi o problemă mai veche a familiei. Descoperiţi o ofertă avantajoasă pentru cumpărarea unei case sau pentru un schimb de locuinţă. O persoană mai în vârstă din familie, care este şi finanţatorul principal, se opune cu fermitate acestei iniţiative. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

 *Leu

S-ar putea să plecaţi într-o deplasare neaşteptată. Nu este cazul să regretaţi schimbarea programului: această călătorie poate reprezenta pentru dumneavoastră un nou început. Aveţi succes pe plan social şi financiar. Profitaţi de acest context favorabil, dar aveţi răbdare şi nu forţaţi norocul!

 *Fecioară

Veţi fi în formă, iar relaţiile cu anturajul sunt excelente. Perioada este favorabilă investiţiilor, demarării unei afaceri şi călătoriilor în interes personal. În partea a doua a zilei de luni vi se propune o colaborare. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi în luarea unei decizii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO. Bijuterie de stadion pentru reghineni!

Primarul municipiului Reghin, Maria Precup, a dezvăluit, într-un interviu acordat cotidianului Zi de Zi, detalii …