Share

Home / Reghin / Jurnal de astre 1

Jurnal de astre 1

*Berbec

Perioada este favorabilă studiului şi comunicării. Veţi putea obţine câştiguri importante din tranzacţii financiare. În partea a doua a zilei de luni, veţi fi anunţat că trebuie să plecaţi într-o călătorie în interes de afaceri, iar partenerul de viaţă este nemulţumit. Intuiţia vă ajută să luaţi cea mai bună decizie.

 *Taur

Nervozitatea vă poate pune într-o situaţie neplacută în cămin. Păstraţi-vă calmul şi dedicaţi-vă unor activităţi de rutină. N-ar strica să fiţi mai tandru cu partenerul de viaţă.

 *Gemeni
Veţi putea obţine cu uşurinţă mici câştiguri financiare, însă vă recomandăm să fiţi prudent şi să evitaţi speculaţiile de orice fel. În partea a doua a zilei de duminică, veţi reuşi să tensionaţi relaţia cu partenerul de viaţă. Se pare că aveţi o idee fixă în legătură cu schimbarea stilului de viaţă. Ţineţi cont de sfaturile unui prieten cu multă experienţă!

 *Rac
Veţi avea ocazia să rezolvaţi o problemă mai veche a familiei. Descoperiţi o ofertă avantajoasă pentru cumpărarea unei case sau pentru un schimb de locuinţă. O persoană mai în vârstă din familie, care este şi finanţatorul principal, se opune cu fermitate acestei iniţiative. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie.

 *Leu

S-ar putea să plecaţi într-o deplasare neaşteptată. Nu este cazul să regretaţi schimbarea programului: această călătorie poate reprezenta pentru dumneavoastră un nou început. Aveţi succes pe plan social şi financiar. Profitaţi de acest context favorabil, dar aveţi răbdare şi nu forţaţi norocul!

 *Fecioară

Veţi fi în formă, iar relaţiile cu anturajul sunt excelente. Perioada este favorabilă investiţiilor, demarării unei afaceri şi călătoriilor în interes personal. În partea a doua a zilei de luni vi se propune o colaborare. Vă sfătuim să nu vă grăbiţi în luarea unei decizii.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Paște în Muzeu” la Reghin

Muzeul Etnografic „Anton Badea”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Reghin organizeză miercuri, 24 aprilie, ora 10, …

Share
Share