Home / Administratie / Schimbare în ATOP Mureş

Schimbare în ATOP Mureş

Consilierii judeţeni sunt invitaţi joi, 30 ianuarie, să constate încetarea de drept a calităţii de membru al Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică (ATOP) Mureş a fostului subprefect Koss Gabriela şi să valideze desemnarea ca membru al aceluiaşi organism a actualului subprefect Manuel Butiulca. „Prin adresa nr. 250/SIII din 14 ianuarie 2014, Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş a nominalizat pe domnul Butiulca Manuel Augustin, subprefect al judeţului Mureş, să facă parte ca membru cu drepturi depline din Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Mureş, având în vedere prevederile articolului 5 din Hotărârea Guvernului nr.787/2002”, a precizat Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş.

0 comentarii

  1. Daca cineva imi spune cu subiect si predicat(concret)cu ce se ocupa acest ATOP la nivelul unui judet il ……felicit.In afara de faptul ca probabil membrii acestei structuri primesc o indemnizatie si se intilnesc formal …..nimic !!!???La noi asta e ne ocupam de NIMICURI.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Costuri majorate pentru modernizarea DJ133 Mureni – Archita – limită judeţ Harghita

Consilierii județeni au aprobat joi, 21 octombrie, într-o ședință ordinară de lucru, actualizarea indicatorilor tehnico-economici …