Start reuşit în retur pentru handbaliste Sport
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 66 Vizualizări

Start reuşit în retur pentru handbaliste

În prima etapă a returului Diviziei A la handbal feminin, SC Mureşul Târgu-Mureş a obţinut sâmbătă o victorie fără emoţii în deplasarea de la ultima clasată, ACS Bowling Sfântu Gheorghe. Favorite fără dubii pentru obţinerea celei de-a 10-a victorii în actuala ediţie, mureşencele au condus pe toată durata partidei şi s-au impus cu scorul de 35-23, după ce la pauză conduceau cu 17-10.

Fără a putea încă beneficia de serviciile noii jucătoare sosite la lot, Sabine Krimlik, cealaltă nouă achiziţie, Gylnara Garipova-Biţiş s-a integrat foarte rapid în angrenajul echipei, reuşind încă de la partida de debut în culorile alb-albastre să-şi treacă numele printre principalele marcatoare. Covăsnencele au abordat curajos jocul, încercând cel puţin să limiteze proporţiile scorului. Au reuşit parţial acest lucru în prima repriză, când s-au apropiat în câteva rânduri, dar nu la mai puţin de două goluri.

Galop de sănătate până la final

Cu şapte goluri avantaj la pauză, elevele antrenorilor Bukaresti Jozsef şi Darius Miclea şi-au continuat nestingherit cursa şi pe parcursul reprizei secunde, în ciuda faptului că avantajul era unul confortabil, apărarea s-a lăsat deseori uşor depăşită. Cu mici excepţii, avantajul s-a păstrat în permanenţă în jurul cifrei de opt goluri, fiind mărit spre final, când jucătoarele care au evoluat mai puţin pe parcursul partidelor au încercat să dovedească faptul că-şi merită locul în echipă. Astfel, cu o excepţie, evident, fără cei doi portari, toate cele care au evoluat şi-au trecut numele pe lista marcatoarelor. Mureşencele se menţin pe locul secund, cu 31 de puncte, la două în spatele liderei CSM Slatina, care a obţinut victoria în partida de la SCM U Piteşti. În etapa viitoare, SC Mureşul va evolua pe teren propriu cu ocupanta locului 10, Universitatea Reşiţa.

În partida de sâmbătă, pentru Mureşul au înscris: Moloci şi Biţiş câte 8, Cioban şi Şandru câte 4, Bodor şi T. Rad câte 3, Nagy B. şi Avădanei câte 2, Serediuc 1. În poartă s-au aflat Diaconu şi Petruneac, iar în teren a mai evoluat Fogarasi.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE