Jurnal de astre (1) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 38 Vizualizări

Jurnal de astre (1)

*Berbec

Dimineață veți avea mult de alergat pentru niște acte legate de o moștenire. Spre seară, vă pregătiți să plecați într-o călătorie în interes familial, împreună cu partenerul de viață. Este un moment favorabil pentru planuri de viitor, care se pot concretiza în scurt timp.

 *Taur

Puteți să vă faceți planuri în legatură cu o afacere rentabilă, care vă va îmbunătăți radical situația financiară. Relațiile cu prietenii și cu rudele sunt foarte bune. În partea a doua a zilei de marți, veți avea musafiri care vă vor face o deosebită plăcere. Vă sfătuim să nu neglijați persoanele mai în vârstă.

 *Gemeni
Intuiția vă ajută să faceți schimbări importante în plan social. Pentru aceasta, însă, sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri scurte, împreună cu un prieten. Vă sfătuim să profitați de acest moment favorabil. Rezultatele muncii de acum se vor vedea în curând. Nu neglijați odihna!

 *Rac
Dimineață aveți șansa să găsiți un serviciu mai bine plătit sau să fiți promovat. Veți avea responsabilități mai mari, dar și câștigurile vor fi pe măsură. Vă recomandăm să vă consultați cu partenerul de viață. Țineți cont și de sfaturile unei persoane cu experiență din familie!

 *Leu

Dimineață s-ar putea să întâmpinați probleme financiare, însă nu este cazul să vă demoralizați. Aveți mai mult noroc după-amiază. O rudă apropiată vă propune o colaborare pe termen lung. Dacă acceptati, vă veți îmbunătăți situația financiară. S-ar putea ca partenerul de viață să vă reproșeze că nu acordați destulă atenție familiei.

 *Fecioară

Veți avea succes pe plan sentimental și în societate. După-amiază veți primi vești bune, din cauza carora vă schimbați programul. Va fi o zi bună pentru planuri de viitor, în legătură cu o afacere. Vă sfătuim să țineți cont de intuiție. 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE