Home / CSU Medicina CSŞ / Voleibalistele junioare, învinse de lidera seriei

Voleibalistele junioare, învinse de lidera seriei

Distribuie

Echipa feminină de volei CSU Medicina CNUE Târgu-Mureş a pierdut cu 0-3 (12, 17, 20) partida disputată pe teren propriu în etapa a VII-a a Diviziei A2, în faţa liderului seriei Vest, CS Universitatea Cluj. Echipa pregătită de Ciprian Dîrnescu, compusă doar din junioare şi cadete, formaţie care se rodează în vederea turneelor finale la aceste categorii a fost o pradă uşoară pentru favorita la revenirea în prima divizie. Cu un lot întărit pentru a face faţă primului eşalon, clujencele au dominat clar jocul şi s-au impus într-un prim set în care mureşencele au ţinut aproape doar până spre jumătatea acestuia.

Tinerele „mediciniste” au cedat în faţa experienţei

Neavând nimic de pierdut, mureşencele au dat o replică mai bună în setul secund, în care au condus la debut cu două puncte. Până la primul time-aut tehnic, oaspetele au preluat conducerea şi s-au menţinut în avantaj, desprinzându-se spre final. Cu doar două seturi cedate în şase etape, clujencele nu au lăsat nici în setul al treilea vreo şansă tinerei echipe mureşene. După un sever 0-8 şi 3-16 la cei doi timpi de odihnă, mureşencele au revenit spectaculos, dar era prea târziu şi au cedat setul la 20. Echipa de pe Someş a încheiat conturile în minimum de seturi şi îşi păstrează avantajul de cinci puncte faţă de CSM Adep Satu Mare. Mureşencele rămân pe locul IV, cu 9 puncte şi îşi rodează în continuare jucătoarele în vederea turneelor finale.

Lotul pentru această partidă a avut în componenţă şase junioare şi tot atâtea cadete, ambele aspirante la titlurine naţionale. Acesta a fost compus din următoarele: Lea Rancz, Alexandra Babaş, Sonia Teianu, Cristina Iacob, Boglarka Peţan, Alexandra Bădescu, Jasmina Petromăneanţ, Gabriela Bălae, Alexandra Cauc, Loredana Dobriceanu, Florina Oprea, Laura Molnar.

 

De asemenea, verificati

O nouă performanță internațională pentru dansatorul mureșean Rareș Cojoc

Distribuie Perechea de dansatori alcătuită din Rareș Cojoc și Andreea Matei, sportivi legitimați la cluburile …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.