Comunicat deszăpezire – Consiliul Judeţean Mureş Mica publicitate
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 78 Vizualizări

Comunicat deszăpezire – Consiliul Judeţean Mureş

COMUNICAT DE PRESĂ

În Mureș pe cei 800 de km de drumuri județene s-a acționat neîntrerupt 72 de ore

În perioada 25-27 ianuarie, toate drumurile județene din Mureș au fost menținute în stare practicabilă și nu s-au semnalat probleme de blocare a traficului rutier.

Pe baza contractelor încheiate de Consiliul Județean Mureș cu firmele prestatoare pentru întreţinerea curentă pe timp de iarnă a drumurilor judeţene, s-a acționat cu toate cele 25 de utilaje cu lamă și răspânditoare RSP, precum și cu cele 4 autogredere.

Președintele Consiliului Județean Mureș, Ciprian Dobre s-a declarat mulțumit de intervenția utilajelor de deszăpezire, în ultimele zile. “Consider că s-a acționat conform planului și mă bucur că, la nivelul județului Mureș nu s-au înregistrat probleme de blocare a traficului rutier. Echipa Consiliului Județean va acorda o atenție sporită zonelor sensibile din punctul de vedere al circulației vehiculelor de mare tonaj și fac un apel către conducătorii auto care fac deplăsări pe drumurile din județul Mureș să urmărească prognoza meteo și să își coreleze deplasările cu informațiile legate de traficul rutier, primite din partea autorităților”, a declarat Ciprian Dobre.

Având în vedere avertizările meteorologice pentru zilele următoare, utilajele de deszăpezire sunt pregătite pentru a acționa, în toate cele șapte baze din județul Mureș, care se găsesc în localitățile: Sighișoara, Gănești, Miercurea Nirajului, Șăulia, Sâncrai, Gornești și Reghin.

Conducerea şi coordonarea acţiunilor de prevenire şi intervenţie pentru combaterea înzăpezirii drumurilor judeţene se realizează prin Dispeceratul cu serviciul permanent la nivelul Consiliului Judeţean Mureş, care este asigurat, în regim de permanenţă, de către Direcţia Tehnică (între orele 8 – 16) şi Serviciul de pază a obiectivelor de interes judeţean (după ora 16). Numărul unic al Dispeceratului permanent la nivelul Consiliului Județean Mureș este 0728. 887.777.

Dispeceratul păstrează legătura permanentă cu Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Mureş, informând sistematic asupra evenimentelor apărute şi asupra modului de acţiune în vederea asigurării condițiilor de trafic normal pe perioada de iarnă.

 

Biroul de presă

Consiliul Județean Mureș

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE