Jurnal de astre (2) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 109 Vizualizări

Jurnal de astre (2)

Balanţă 
Traversaţi o perioadă favorabil pe toate planurile, în care aveţi ocazia să rezolvaţi probleme importante. Nu este exclus să cumparaţi o casă nouă sau să faceţi un schimb de locuinţe. Ar fi bine să ascultaţi de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Acţionaţi calm şi nu vă grăbiţi.

Scorpion 

Pe plan financiar începe să vă zâmbească norocul. Puteţi câştiga o sumă frumoasă, dacă vă hotărâţi să colaboraţi într-o afacere. Cei din jur au încredere în capacităţile dumneavoastră şi vă cer ajutorul în chestiuni delicate. Vă recomandăm să evitaţi orice acţiune care v-ar putea aduce în situaţia de a încălca legea.

Săgetător 
Dimineaţă veţi reuşi să faceţi rost de banii necesari pentru a începe o afacere. Ar fi bine să vă asociaţi cu un prieten, de preferinţă unul care se pricepe. Preocupat de problemele materiale, riscaţi să neglijaţi relaţiile sentimentale.

Capricorn 

Vă gândiţi că aţi putea şi dumneavoastră să începeţi o mică afacere. Fiţi realist şi luaţi în serios eforturile care vă aşteaptă! Vă sfătuim să nu refuzaţi să mergeţi în vizită la rude. Spre seară, primiţi o veste bună de la un prieten.

Vărsător 

Aveţi un program foarte încărcat. Sunteţi nevoit să faceţi o mulţime de drumuri. Urmează să plecaţi într-o călătorie importantă. Ar fi bine să îi arătaţi partenerului de viaţă că îi apreciaţi eforturile.

Peşti 
Este o zi foarte importantă pe plan sentimental. Fie vă îndrăgostiţi, fie relaţiile cu persoana iubită trec într-o nouă etapă. Vă sfătuim să vă pastraţi calmul şi să nu vă faceţi griji din cauza banilor. La nevoie, aveţi rude care sunt gata să vă ajute. Nu lăsaţi să se adune prea multe probleme de serviciu!


Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE