Share

Home / Reghin / Jurnal de astre(1)

Jurnal de astre(1)

Berbec 

Puteţi începe o afacere nouă sau să vă gândiţi la investiţii pe termen lung. Dimineaţă veţi fi în formă şi plin de entuziasm, spre bucuria partenerului de viaţă. Relaţiile cu prietenii sunt excelente. Cei din jur vă apreciază munca, dar trebuie să mai asteptaţi puţin până să vedeţi rezultate concrete. Nu vă pierdeţi răbdarea şi evitaţi speculaţiile!

Taur 

S-ar putea să reîntâlniţi un prieten vechi care vă propune să faceţi afaceri împreună. Merită să încercaţi, însă ar fi bine să nu renunţaţi la prudenţă. După-amiază veţi fi invitat la o petrecere şi vă hotărâţi să mergeţi în ultima clipă. Vă sfătuim să fiţi cumpătat, mai ales la mâncare.

Gemeni 
Veţi fi într-o formă deosebită, de care ar fi bine să profitaţi. Este o zi bună pentru afaceri şi călătorii, dar puteţi avea succes şi pe plan sentimental. Aveţi ocazia să câştigaţi bani în plus, pe lângă salariu. Nu sunt probleme cu sănătatea, dar vă recomandăm să nu exageraţi cu munca.

Rac 
Intuiţia vă ajută să prindeţi o afacere care vă va îmbunătăţi simţitor situaţia financiară. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă! Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie unei persoane mai în vârstă din familie.

Leu 

Sunteţi hotărât să începeţi o viaţă nouă. Puteţi să intraţi în afaceri, pentru că veţi avea şanse să lucraţi pe cont propriu. Vă sfătuim să dormiţi mai mult, ca să nu vă extenuaţi. Puteţi să ţineţi cont de intuiţie.

Fecioară  

După-amiază veţi afla că urmează să primiţi o sumă mare de bani, probabil o moştenire. Vă recomandăm să vă pastraţi capul pe umeri şi să vă abţineţi de la speculaţii. Gândiţi-vă şi la aşteptările partenerului de viaţă! 

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sri-lankezii din Ditrău doriți de încă o brutărie mureșeană!

Reprezentanții brutăriei reghinene care deține brandul ”Pită de Cluj” au anunțat duminică, 2 februarie, pe …

Share
Share