FOTO: CSU Medicina învinsă de campioană CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 74 Vizualizări

FOTO: CSU Medicina învinsă de campioană

 

În etapa a XV-a din Divizia A1 la volei feminin, CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş a pierdut cu 1-3 (25-23, 13-25, 20-25, 11-25) jocul disputat miercuri seara pe teren propriu cu Ştiinţa Bacău, campioana en-titre. Este a cincea înfrângere a mureşencelor în această ediţie a campionatului, dintre care patru fără punct şi a treia pe teren propriu, toate în faţa primelor trei clasate. După evoluţia bună din Eurochallenge, mureşencele au început bine partida. Au dominat primul set, în care au condus şi la diferenţe de şase puncte (21-15). Băcăuancele s-au apropiat la un singur punct, dar gazdele au reuşit să câştige setul la limită. Mult mai experimentată şi cu un plus valoric vizibil superior, băcăuancele s-au mobilizat şi au câştigat clar setul al doilea.

Încercare de revenire anihilată rapid

Parcă mai relaxate după ce şi-au dovedit superioritatea, oaspetele au slăbit din nou ritmul în setul al treilea. Au forţat însă atâta cât au avut nevoie pentru a obţine o victorie de trei puncte. Mureşencele au condus la mijlocul setului, după care moldovencele au preluat conducerea cu trei puncte. Medicina a reuşit să se apropie la un singur punct spre finalul setului, la 19-20, apoi 20-21 şi speranţele pentru obţinerea a cel puţin unui punct au renăscut. Au urmat însă patru puncte consecutive ale campioanelor care au încheiat setul. Pentru risipirea oricăror emoţii, echipa moldoveană a abordat setul al patrulea mult mai atent şi s-au desprins foarte rapid pe tabelă. În ciuda câtorva tentative de echilibrare a jocului, oaspetele au încheiat foarte rapid setul şi partida, trecând în fruntea clasamentului. Deoarece şansele de a obţine mai mult în faţa unui adversar superior erau minime, antrenorul mureşencelor, Atanas Petrov a introdus în teren şi jucătoarele care au evoluat mai puţin în meciurile echilibrate. CSU Medicina îşi păstrează poziţia a IV-a şi va avea două meciuri mai uşoare în următoarele zile, ambele în deplasare. Sâmbătă, 1 februarie urmează jocul de la Rapid Bucureşti, în etapa a XVI-a, după care urmează partida din 3 februarie, la Penicilina Iaşi, restanţă din etapa a XIV-a.

Au evoluat formaţiile:

CSU Medicina: Alexandra Trică, Iulija Popova, Roxana Iancu, Tatiana Lupu, Gabriela Tsvetanova, Irina Radu, Camila Gomez-libero. Au mai jucat: Alexandra Pintea, Florentina Ivanciu, Mihaela Ozun, Gabriela Bălae şi Andreea Petra.

Ştiinţa: Miclea, Sobo, Sosa, Rogojinaru, Potokar, Bacşiş, Vujovic-libero. Au mai jucat: Staelens, Zakreuskaya, Herlea.

Foto: Miruna OBRAZ

[zizigallery id=1080]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE