jurnal de astre (1) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 84 Vizualizări

jurnal de astre (1)

Berbec 

Nu ezitați să încheiați contracte sau să semnați acte oficiale! Relațiile cu cei din jur sunt foarte bune și aveți succes în afaceri. Aveți ocazia să luați hotărâri bune pentru cămin. Partenerul de viață vă susține inițiativele. Puteti să vă ascultați intuiția.

Taur 

Aveți succes în afaceri și spor la tot ce faceți în gospodărie. Prietenii și familia vă susțin, deși s-ar putea să aibă păreri diferite. Vă recomandăm să nu începeți mai multe treburi deodată. Riscați să nu terminați nici una. După-amiază vă vizitează o persoană mai în vârstă pe care nu ați văzut-o de mult.

Gemeni 
Vă sfătuim să nu călătoriți și să evitați întâlnirile cu prietenii, pentru că s-ar putea să nu fiți în cea mai bună formă. Cei din jur nu sunt dispuși să vă accepte ideile și nu este exclus să suferiți o dezamăgire din partea unor persoane apropiate. În schimb, este o zi favorabilă relațiilor sentimentale. Puteți să vă transpuneți în practică proiectele legate de viața casnică.

Rac 
Vă recomandăm să acordați mai multă atenție problemelor ce țin de familie și de cămin. S-ar putea ca planurile de îmbunătățire a situației financiare să nu fie realiste. Dacă insistați să le puneți în practică, există riscul să suferiți un eșec. Vă sfătuim să vă limitați la activități de rutină.

Leu 

Dimineață s-ar putea să primiți o sumă considerabilă de la o femeie mai în vârstă din familie. Puteți să începeți o curățenie generală sau lucrări de reparații. Vă recomandăm să vă păstrați calmul și să nu vă certați cu partenerul de viață din cauza cheltuielilor inevitabile.

Fecioară  

Sunteți preocupat să rezolvați problemele casei. S-ar putea să faceți rost de bani pentru a cumpăra aparatură electrocasnică nouă. Vă sfătuim să nu vă grăbiți, pentru că un prieten vă poate spune de unde să cumparați mai ieftin. Spre seară ar fi bine să vă pregătiți de musafiri. 

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE